Menu
Your Cart

6d Sports Nutrition Energy Bar

6d Sports Nutrition energijska ploščica
6d Sports Nutrition Energy Bar
  • Dobavljivost: Na zalogi
14.90 €
Brez DDV: 13.61 €

Razpoložljive možnosti


Vzdržljivost Naravne arome Za vegane

Napredna hidratna matrika v razmerju 2:1 omogoča visoko absorpcijo ogljikovih hidratov.

1
Ogljikovi hidrati so ključnega pomena za hitro oskrbo z energijo med vadbo.
2
Napredno hidratno matriko sestavljata maltodekstrin in fruktoza v razmerju 2:1.
3
Napredna matrika omogoča, da lahko telo absorbira do 90 g ogljikovih hidratov na uro.
4
Mešanica maltodekstrina in fruktoze se izredno hitro absorbira in lahko prebavi.
5
Zmanjša simptome polnosti želodca in se hitro prebavi.
6
Zadostna količina ogljikovih hidratov je pomembna za ohranjanje vzdržljivosti in zmogljivosti.

6d Sports Nutrition Energy Bar so okusne energijske ploščice za hitro oskrbo z ogljikovimi hidrati in natrijem pred in med vzdržljivostno vadbo. 

Poleg prave športne pijače so tudi energijske ploščice in geli pogosto ključnega pomena za hitro in lahko prebavljivo oskrbo z energijo med (vzdržljivostno) vadbo. Ploščice z visoko vsebnostjo beljakovin, maščob in vlaknin upočasnijo praznjenje želodca in s tem hitrost absorpcije želenega vira energije (ogljikovi hidrati) med vadbo. Poleg tega so takšne ploščice pogosto vzrok za občutek polnosti in prebavne težave. 

6d ENERGY BAR odlikuje nizka vsebnost beljakovin in vlaknin z zmerno vsebnostjo maščob. Ploščice so lahko prebavljive in bogate z ogljikovimi hidrati. Zaradi svoje mehke teksture je energijska ploščica kompakten vir energije, enostaven za žvečenje tudi v hladnem vremenu. Energijska ploščica je idealna izbira za uporaba pred in med vadbo. Uporabljamo jo lahko tudi namesto energijskih gelov.  

Posamezna ploščica vsebuje 31 g ogljikovih hidratov iz glukoze in fruktoze v razmerju 2:1. Zahvaljujoč razmerju 2:1 lahko telo absorbira do 90 g ogljikovih hidratov na uro. V nasprotju z večino drugih energijskih ploščic 6d ENERGY BAR vsebuje tudi 100 mg natrija. Dodatek natrija omogoča hitro nadomeščanje zalog soli v telesu. To je še posebej pomembno za športnike, ki se pospešeno potijo in izločajo velike količine soli, kar je še posebej izrazito v vročem okolju.  

Energijska ploščica je idealen dodatek za vse, ki potrebujejo hitro razpoložljiv vir energije tik pred vadbo ali med vadbo, tako v hladnem kot v vročem vremenu.

Uporaba:

Zaužijte 1 energijsko ploščico pred vadbo. Med vadbo zaužijte 1-2 ploščici na 1 h vadbe, odvisno od trajanja in intenzivnosti vadbe ter kombinacije z drugimi energijskimi ploščicami, geli ali pijačami. Zaradi visoke koncentracije ogljikovih hidratov (sladkorjev) in natrija je priporočljivo 6d ENERGY BAR vedno uporabljati v kombinaciji z vodo. To zagotavlja dobro absorpcijo in zmanjšuje tveganje za prebavne motnje med vadbo.

Sestavine:

Banana:

Sladkor, mandlji, ovseni kosmiči brez glutena, glukozni sirup, koščki banane 5% (bananin pire, hruškov koncentrat), glukozno-fruktozni sirup, glicerol, sladkor, pšenična vlakna, želirno sredstvo (pektin), limonin koncentrat, naravna aroma, sredstva za uravnavanje kislosti (jabolčna kislina, citronska kislina), sol, konzervansi (kalijev sorbat). Alergeni: glej odebeljeni tekst. Lahko vsebuje sledove oreščkov.

Sestavine

na 100g

na ploščico (45g)

Energijska vrednost

405 kcal

182 kcal

Maščobe

10g

4.7g

Ogljikovi hidrati

70g

31g

od tega sladkorji

59g

26g

Beljakovine

6.3g

2.8g

Soli

0.56g

0.25g


Malina:

Sladkor, mandlji, ovseni kosmiči brez glutena, glukozni sirup, koščki malin 5% (maline, jabolčni koncentrat), glukozno-fruktozni sirup, glicerol, sladkor, pšenična vlakna, želirno sredstvo (pektin), sadni koncentrat (črni ribez, borovnica, korenja), naravna aroma, sredstva za uravnavanje kislosti (jabolčna kislina, citronska kislina), sol, konzervansi (kalijev sorbat). Alergeni: glej odebeljeni tekst. Lahko vsebuje sledove oreščkov.

Sestavine

na 100g

na ploščico (45g)

Energijska vrednost

400 kcal

180 kcal

Maščobe

10g

4.7g

Ogljikovi hidrati

69g

31g

od tega sladkorji

59g

27g

Beljakovine

5.6g

2.5g

Soli

0.56g

0.25g

Lastnosti
Pakiranje 6x45g
Namen Energija, vzdržljivost, vegansko, vegetarijansko
Čas uporabe Pred vadbo, med vadbo

Napišite mnenje

Prosimo prijavite se ali registrirajte za mnenje