Menu
Your Cart

6d Sports Nutrition Caffeine Chewing Gum

6d Sports Nutrition žvečilni gumiji s kofeinom
6d Sports Nutrition Caffeine Chewing Gum
  • Dobavljivost: Na zalogi
3.19 €
Brez DDV: 2.91 €

Razpoložljive možnosti


Energija Vzdržljivost Moč
Brez sladkorja Pred vadbo Za vegane

Kofein vpliva na povečanje zmogljivosti in vzdržljivosti.

1
Kofein vpliva na povečano duševno budnost in zmanjšanje utrujenosti.
2
Kofein vpliva na izboljšanje zmogljivosti in vzdržljivosti.
3
Stimulativni učinki kofeina v obliki žvečilnega gumija se pojavijo hitreje kot pri zaužitju kapsul ali tablet.
4
Do povečanja zmogljivosti pride že v 15 do 20 minutah po zaužitju.
5
Kofein je primeren za vse, ki želijo povečati mentalno budnost in koncentracijo.
6
Posamezen gumi s kofeinom vsebuje 50 mg kofeina s hitrim sproščanjem.

6d Sports Nutrition Caffeine Chewing Gum so žvečilni gumiji, ki so primerni za vse športnike, ki želijo povečati energijo in koncentracijo pred ali med vadbo.

Splošno znano je, da kofein vpliva na povečano duševno budnost in vpliva na zmanjšanje utrujenosti. Kofein vpliva na izboljšanje zmogljivosti in vzdržljivosti. Kofein učinkovito vpliva na povečanje vzdržljivosti med visoko intenzivnimi vzdržljivostnimi aktivnostmi, ki trajajo od 1 do 60 minut in pri intervalnih športih (tenis, nogomet).

Učinkovit odmerek kofeina je običajno med 1-6 mg na kg telesne teže. Medtem ko je odmerek 50-75 mg (1-2 mg na kg) v glavnem učinkovit za izboljšanje reakcijskega časa in duševne budnosti, so za izboljšanje vzdržljivosti potrebni višji odmerki 100-300 mg (2-6 mg na kg). Poleg odmerka je pomembna tudi oblika dovajanja kofeina. Stimulativni učinki kofeina v obliki žvečilnega gumija se pojavijo hitreje kot pri zaužitju kofeina s kapsulami ali tabletami. Žvečenje zagotavlja, da se kofein absorbira neposredno skozi sluznico ustne votline. V prvih 15-20 minutah po porabi se opazno poveča zmogljivost.

6d CAFFEINE GUM je izjemno primeren za vse športnike, ki želijo povečati svojo mentalno budnost in vzdržljivost. Posamezen gumi s kofeinom vsebuje 50 mg kofeina s hitrim sproščanjem. Hitra absorpcija je lahko dodatna prednost v situacijah, ko začetek tekmovanja ni znan ali kadar je zaželen hiter učinek kofeina.

Uporaba:

Zaužijte 1 žvečilni gumi 20 do 60 minut pred vadbo. Odmerek določite glede na telesno težo (1-6 mg na kg telesne teže). Žvečite vsaj 10 minut.

Sestavine:

Sredstvo za povečanje prostornine (emulgator: sojin lecitin, antioksidant: tokoferol), sladila (sorbitol, ksilitol, manitol), arome, sredstva proti strjevanju (magnezijeve soli maščobnih kislin, silicijev dioksid), brezvodni kofein, sladila (sukraloza, acesulfam K, aspartam), premazna sredstva (gumi arabika, smukec, karnauba vosek), arome, barvila (titanov dioksid, briljantno modra). Alergeni: glej odebeljeni tekst.


Sestavine

na 100g

na odmerek (2g - 1 žvečilni gumi)

Energijska vrednost

100 kcal

2 kcal

Maščobe

1.05g

0.021g

Ogljikovi hidrati

33.5g

0.67g

od tega sladkorji

0g

0g

Beljakovine

0g

0g

Soli

0g

0g

Lastnosti
Pakiranje 10 žvečilnih gumijev
Namen Energija, moč, vzdržljivost, vegansko, vegetarijansko
Čas uporabe Pred vadbo

Napišite mnenje

Prosimo prijavite se ali registrirajte za mnenje