Menu
Your Cart

PEAK Arginin - 120 kapsul

PEAK Arginin - NO booster
Akcija

Testirano v akreditiranem laboratoriju

Vse serije izdelkov so testirane in certificirane brez prepovedanih snovi s strani certificiranega laboratorija.

PEAK Arginin - 120 kapsul
Najnižja cena zadnjih 30 dni: 12.94 €
  • Dobavljivost: Na zalogi
19.90 €
12.93 €
Brez DDV: 11.81 €
Najnižja cena zadnjih 30 dni: 12.94 €

Zmogljivost Vzdržljivost Regeneracija
700 mg arginina na kapsulo Brez aspartama, glutena in laktoze Pred in po vadbiArginin je zelo priljubljen pri športnikih kot predhodnik dušikovega oksida (NO).

1
Uporablja se pred in po vadbi.
2
Omogoča povečan pretok krvi in kisika do mišic.
3
Omogoča hitrejši dotok hranil v mišice.
4
Prispeva k povečanju zmogljivosti in vzdržljivosti.
5
Podpira regeneracijo po vadbi.
6
Prispeva k povečanemu mišičnem pumpu pri vadbi z utežmi.

PEAK Arginin je ena najpomembnejših aminokislin in sodeluje pri številnih telesnih funkcijah. Arginin je zelo priljubljen pri športnikih kot predhodnik dušikovega oksida (NO). Arginin je obogaten s kompleksom B vitaminov, ki med drugim pripomorejo k zmanjševanju simptomov utrujenosti in ohranjanju normalne energijske presnove. Arginin je priljubljeno prehransko dopolnilo za pred vadbo (kot NO booster) in po njej (regeneracija - hitrejši dotok hranil v mišice).

Arginin je predhodnik dušikovega oksida NO. Dušikov oksid velja za vazodilatator in je povezan s povečanim pretokom krvi, kar pomeni povečano oskrbo mišic s kisikom in hranili. Peakov arginin vsebuje tudi B vitamine, in sicer niacin, vitamin B6 in B12. B vitamini prispevajo k zmanjšanju utrujenosti in izčrpanosti, normalni energijski presnovi, normalnemu delovanju imunskega sistema (B6 in B12), k uravnavanju hormonske aktivnosti in k normalni presnovi beljakovin (vitamin B6).

Izdelki PEAK nosijo neodvisno nemško oznako kakovosti Arotop, ki zagotavlja, da vsi izdelki dosegajo visoke standarde kakovosti, ki možno presegajo zakonske zahteve. Laboratorij Arotop s sedežem v Mainzu v Nemčiji je neodvisen inštitut za testiranje, ki je akreditiran po standardu ISO/IEC 17025. Analiza zajema pregled deklaracij, kontrolo deklariranih sestavin, senzorične preglede, mikrobiološko, kemično in prehransko analizo ter testiranje odsotnosti kontaminantov.

Uporaba:

Zaužijte 3 kapsule arginina pred vadbo z veliko tekočine. Dodatek odmerek lahko zaužijete tudi po vadbi kot podpora regeneraciji.

Sestavine:

L-arginin-hidroklorid (86%), ovoj kapsule (goveja želatina, barvilo (titanov oksid)), sredstva proti sprijemanju (magnezijeve soli maščobnih kislin), nikotinamid, piridoksin hidroklorid, cianokobalamin.

Sestavine

na 100g

na odmerek (3 kapsule)

L-arginin

/

2100mg

Niacin

/

24mg

Vitamin B6

/

2,1mg

Vitamin B12

/

3,75mcg

Lastnosti
Pakiranje 120 kapsul
Namen Energija, moč, vzdržljivost, regeneracija
Čas uporabe Pred vadbo, po vadbi

Napišite mnenje

Prosimo prijavite se ali registrirajte za mnenje