Menu
Your Cart

PEAK BCAA TST - 500g

PEAK BCAA TST - aminokisline
PEAK BCAA TST - aminokisline
Akcija
PEAK BCAA TST - aminokisline
PEAK BCAA TST - aminokisline

Testirano v akreditiranem laboratoriju

Vse serije izdelkov so testirane in certificirane brez prepovedanih snovi s strani certificiranega laboratorija.

PEAK BCAA TST - 500g
Najnižja cena zadnjih 30 dni: od 20.93 €
 • Dobavljivost: Na zalogi
29.90 €
20.93 €
Brez DDV: 19.11 €
Najnižja cena zadnjih 30 dni: od 20.93 €

Razpoložljive možnosti


Regeneracija Hitra absorpcija 5 elektrolitov
Dodatek B vitaminov Pred, med in po vadbi Low carbAminokisline BCAA preprečujejo izgubo mišične mase in podpirajo regeneracijo.

1
Aminokisline BCAA sestavljajo L-levcin, L-izolevcin in L-valin.
2
BCAA so esencialne aminokisline, kar pomeni, da jih telo ne more proizvesti samo, ampak jih moramo zaužiti s hrano ali v obliki prehranskih dopolnil.
3
BCAA spodbujajo sintezo beljakovin in podpirajo regeneracijo.
4
BCAA preprečujejo razgradnjo mišične mase.
5
Uporabljajo se pred, med in po vadbi.
6
Aminokisline BCAA spodbujajo hidracijo in služijo kot dodaten vir energije med vadbo.

PEAK BCAA TST so aminokisline z razvejano verigo v učinkovitem razmerju 2:1:1 (L-levcin : L-izolevcin : L-valin). BCAA TST so predhodno raztopljene v jabolčni kislini in prekristalizirane, kar omogoča hitro in popolno topnost v vodi. Prav tako se aminokisline izredno hitro absorbirajo in vstopijo v krvni obtok in zunajcelično mišično tkivo že 10 minut po zaužitju. Obenem so obogatene še z B kompleksom, ki prispeva k normalni energijski presnovi in zmanjšanju utrujenosti ter izčrpanosti.

BCAA TST se uporabljajo v času treninga (pred, med ali po). Preprečujejo katabolizem oziroma razgradnjo mišičnega tkiva ter pripomorejo k hitrejši regeneraciji. Zadostna oskrba z aminokislinami je ključnega pomena za rast in vzdrževanje mišične mase. Aminokisline BCAA vsebujejo visok odmerek L-levcina, ki velja za najpomembnejšo aminokislino, saj pospešuje sintezo mišičnih beljakovin. Obenem pa ne smemo pozabiti tudi na druge esencialne aminokisline, ki so prav tako pomembne za izgradnjo mišic, in sicer fenilalanin, metionin, lizin, treonin in triptofan.

Aminokisline vsebujejo dodatek niacina, vitamina B6 in B12, ki prispevajo k zmanjševanju utrujenosti in izčrpanosti, normalni energijski presnovi, normalnemu delovanju imunskega sistema (B6 in B12), uravnavanju hormonske aktivnosti in normalni presnovi beljakovin (vitamin B6).

  Izdelki PEAK nosijo neodvisno nemško oznako kakovosti Arotop, ki zagotavlja, da vsi izdelki dosegajo visoke standarde kakovosti, ki možno presegajo zakonske zahteve. Laboratorij Arotop s sedežem v Mainzu v Nemčiji je neodvisen inštitut za testiranje, ki je akreditiran po standardu ISO/IEC 17025. Analiza zajema pregled deklaracij, kontrolo deklariranih sestavin, senzorične preglede, mikrobiološko, kemično in prehransko analizo ter testiranje odsotnosti kontaminantov.

  Uporaba:

  Zaužijte 13 g praška oziroma 2 priloženi merici s 500 ml vode in dobro premešajte. Zaužijte pred, med ali po vadbi. Odmerek vsebuje 10 g aminokislina BCAA. V primeru intenzivnega ali dolgotrajnega treninga, lahko odmerek med vadbo podvojite (26 g oziroma 4 priložene merice).

  Sestavine:

  Češnja, borovnica, lubenica:

  L-levcin (39%), L-izolevcin (19%), L-valin (19%), sredstvo za uravnavanje kislosti (citronska kislina in jabolčna kislina), aroma, sladilo (acesulfam-K in sukraloza), sredstva za uravnavanje kislosti (kalijev citrat), emulgator (sojin lecitin), barvila (karmin), nikotinamid, piridoksin hidroklorid, cianokobalamin. Alergeni: glej odebeljeni tekst.

  Ananas:

  L-levcin (39%), L-izolevcin (19%), L-valin (19%), sredstvo za uravnavanje kislosti (citronska kislina in jabolčna kislina), aroma, sladilo (acesulfam-K in sukraloza), sredstva za uravnavanje kislosti (kalijev citrat), emulgator (sojin lecitin), barvila (riboflavin), nikotinamid, piridoksin hidroklorid, cianokobalamin. Alergeni: glej odebeljeni tekst.

  Mango - melona:

  L-levcin (39%), L-izolevcin (19%), L-valin (19%), sredstvo za uravnavanje kislosti (citronska kislina in jabolčna kislina), aroma, sladilo (acesulfam-K in sukraloza), sredstva za uravnavanje kislosti (kalijev citrat), emulgator (sojin lecitin), barvila (beta karoten), nikotinamid, piridoksin hidroklorid, cianokobalamin. Alergeni: glej odebeljeni tekst.

  Jagoda - kivi:

  L-levcin (39%), L-izolevcin (19%), L-valin (19%), sredstvo za uravnavanje kislosti (citronska kislina in jabolčna kislina), aroma, sladilo (acesulfam-K in sukraloza), sredstva za uravnavanje kislosti (kalijev citrat), emulgator (sojin lecitin), barvila (rdeča pesa v prahu), nikotinamid, piridoksin hidroklorid, cianokobalamin. Alergeni: glej odebeljeni tekst.

  Beli čaj - breskev:

  L-levcin (39%), L-izolevcin (19%), L-valin (19%), sredstvo za uravnavanje kislosti (citronska kislina in jabolčna kislina), aroma, sladilo (acesulfam-K in sukraloza), sredstva za uravnavanje kislosti (kalijev citrat), emulgator (sojin lecitin), nikotinamid, piridoksin hidroklorid, cianokobalamin. Alergeni: glej odebeljeni tekst.

  Sestavine

  na 100g

  na odmerek (13g)

  Energijska vrednost

  /

  41 kcal

  Maščobe

  /

  0g

  Ogljikovi hidrati

  /

  0.3g

  od tega sladkorji

  /

  0g

  Beljakovine

  /

  10g

  Soli

  /

  0g

  Lastnosti
  Pakiranje 500g
  Namen Energija, mišična masa, hidracija, hujšanje
  Čas uporabe Pred vadbo, med vadbo, po vadbi

  Napišite mnenje

  Prosimo prijavite se ali registrirajte za mnenje