Menu
Košarica

Soccer Supplement - Probiotic

Soccer Supplement - probiotik
Novo

Testirano v akreditiranem laboratoriju

Vse serije izdelkov so testirane in certificirane brez prepovedanih snovi s strani certificiranega laboratorija.

Soccer Supplement - Probiotic
Najnižja cena zadnjih 30 dni: 24.47 €
  • Dobavljivost: Na zalogi
34.95 €
Brez DDV: 31.92 €
Najnižja cena zadnjih 30 dni: 24.47 €

Zdravje7,5 milijard probiotičnih bakterijPrebiotiki, prebavni encimi

Probiotične bakterije so ključnega pomena za zdravo in urejeno prebavo.

1
Pomagajo ohranjati celovitost črevesne sluznice.
2
Podpirajo pravilno mobilnost črevesja.
3
Sodelujejo pri procesu razstrupljanja.
4
Podpirajo normalno delovanje imunskega sistema.
5
Probiotiki pomagajo prebavilom pri presnovi hrane.
6
Sintetizirajo vitamine, aminokisline in kratkoverižne maščobne kisline.

Soccer Supplement - Probiotic so kapsule, ki vsebujejo 7,5 miljarde probiotičnih bakterij Bacillus coagulans, prebiotik (inulin) in nešanico prebavnih encimov DigeZyme® (amilaza, laktaza, celulaza, proteaza, lipaza). Te kapsule so bile razvite za izboljšanje in vzdrževanje zdravja črevesja, krepitev imunskega sistema, podporo prebavi beljakovin in  boljšo regeneracijo.

Eden najpomembnejših dejavnikov zdravega imunskega sistema je zdravje vašega črevesja. Skupaj z vodilnimi nogometnimi nutricionisti so pri Soccer Supplement razvili mešanico prebiotičnih in probiotičnih prijaznih bakterij, da bi športnikom in rekreativcem pomagali izboljšati in ohraniti občutljivo ravnovesje njihovih črevesnih bakterij.

Encimi so beljakovine, ki uravnavajo kemijske reakcije v telesu. Nastajajo v celicah in delujejo neodvisno od njih. Sodelujejo v mnogih biokemičnih procesih v organizmu. Delujejo kot katalizatorji in pospešujejo kemijske reakcije ter omogočajo, normalno delovanje organizma. Pomanjkanje prebavnih encimov povzroča moteno absorpcijo makrohranil, zato jih je priporočljivo dodajati v obliki prehranskih dopolnil. Amilaza razgradi škrob v sladkorje. Proteaza prispeva k hidrolizi peptidnih vezi iz beljakovin v aminokisline. Laktaza razdeli laktozo za proizvodnjo glukoze in galaktoze. Lipaza razgrajuje maščobe, celuloza pa razgrajuje celulozna vlakna.

Študije so pokazale, da dodatki probiotikov povečajo presnovo ogljikovih hidratov pri vzdržljivostnih športnikih. Zdravo delovanje črevesja je bistvenega pomena, ko gre za vsakodnevno zdravje in dobro počutje ter atletsko uspešnost. Zdrave črevesne bakterije so povezane z več zdravstvenimi koristmi, vključno z izgubo teže, izboljšano prebavo, izboljšano imunsko funkcijo in zmanjšanim tveganjem za nekatere bolezni.

Uporaba:

Zaužijte eno do dve kapsuli dnevno z obrokom, da izboljšate zdravje prebave in črevesja.

Sestavine:

ActiBio™ Bacillus Coagulans, standardni inulin Beneo Orafti®, mešanica encimov DigeZyme® (amilaza, laktaza, celulaza, proteaza, lipaza).

Sestavinena kapsulo
ActiBio™ Bacillus coagulans
7,5 milijarde spor
Beneo Orafti® Standard Inulin
100 % standardni inulin ≥90 g/100 g inulina ≤10 % glukoze + fruktoze
DigeZyme® Enzyme 
~18 % Alfa amilaze ~1,23 % Proteaze ~8,8 % Laktaze 0,2 % Lipaze 1,95 % Celulaze Aktivnost encima: Amilaza Min 24.000 U/g Proteaza Min 6.000 U/g Glivična laktaza Min 4.000 U/g Lipaza Min 1.000 U/g Celulaza Min 200 U /g
Lastnosti
Pakiranje120 kapsul
Namen uporabezdravje
Čas uporabeob obroku

Napišite mnenje

Prosimo prijavite se ali registrirajte za mnenje