Menu
Your Cart

Moč

PEAK Arginin je ena najpomembnejših aminokislin in sodeluje pri številnih telesnih funkcijah. Arginin je zelo priljubljen pri športnikih kot predhodnik dušikovega oksida (NO). Arginin je obogaten s kompleksom B vitaminov, ki med drugim pripomorejo k zmanjševanju simptomov utrujenosti in oh..
19.90 €
Brez DDV: 18.17 €
PEAK Beta alanin je zelo učinkovit in priljubljen dodatek v športni prehrani, ki skrbi za razpoložljivost karnozina v mišicah. Beta alanin je še posebej priljubljen pri vzdržljivostnih športnikih, treningu moči in treningu eksplozivne moči. Še posebej učinkovit je v kombinaciji s kreatinom. Peakov b..
19.90 €
Brez DDV: 18.17 €
PEAK Epic Rage je izredno napreden NO booster, ki vsebuje le preizkušene in maksimalno učinkovite sestavine za povečanje energije in koncentracije pred vadbo. Sam razvoj izdelka je trajal več kot 6 mesecev s ciljem razviti močan pre-workout izdelek, ki dejansko deluje in vsebuje le preizkušene in do..
od 34.90 €
Brez DDV: od 31.87 €
PEAK Epic Rush je vrhunski NO booster z zelo učinkovitimi sestavinami za večjo stimulacijo in koncentracijo med vadbo. Epic Rush je izredno učinkovit pre-workout izdelek, ki zagotavlja povsem novo dimenzijo treninga. Prefinjena matrika zagotavlja povečano budnost in koncentracijo med vadbo. Epic Rus..
od 34.90 €
Brez DDV: od 31.87 €
PEAK Epic Strenght je NO booster namenjen uporabi pred vadbo. Vsebuje visok odmerek kreatina in beta alanina, ki vplivata na povečanje zmogljivosti pred vadbo. Najpomembnejši dejavnik za hitro in učinkovito izgradnjo mišic je nenehno povečevanje zmogljivosti. Učinkovita in kakovostna formula kr..
od 19.90 €
Brez DDV: od 18.17 €
PEAK No Jokes postavlja nove standarde na področju NO boosterjev oziroma pre-workout izdelkov. Gre za zelo inovativen in visoko doziran izdelek na trgu. Zaradi prefinjene sestave in individualnih možnosti odmerjanja je No Jokes idealen za absolutno vsakega športnika. No Jokes prepriča s ce..
od 44.90 €
Brez DDV: od 41.00 €
6d Sports Nutrition Caffeine Chewing Gum so žvečilni gumiji, ki so primerni za vse športnike, ki želijo povečati energijo in koncentracijo pred ali med vadbo.Splošno znano je, da kofein vpliva na povečano duševno budnost in vpliva na zmanjšanje utrujenosti. Kofein vpliva na izboljšanje zmogljivosti ..
od 2.40 € od 3.69 €
Brez DDV: od 2.19 €
6d Sports Nutrition Creatine Creapure® je izredno priljubljen dodatek med vzdržljivostnimi športniki, ki vpliva na povečanje moči in izboljšanje zmogljivosti.Fosfokreatin je pomemben vir energije za mišice med kratkotrajno intenzivno vadbo. Dolgotrajno uživanje kreatina poveča (fosfo-) zaloge kreati..
od 23.90 €
Brez DDV: od 21.83 €
Victus Energy Water vsebuje skrbno izbrano mešanico sestavin, ki pripomorejo k povečanju zmogljivost in vzdržljivosti pred vadbo ter zmanjšajo možnost pojava prezgodnje mišične utrujenosti med vadbo. Energy Water je formuliran tako, da vam zagotovi zadostno količino energije in koncentracije, ki ju ..
2.50 €
Brez DDV: 2.28 €
Victus Energy Water vsebuje skrbno izbrano mešanico sestavin, ki pripomorejo k povečanju zmogljivost in vzdržljivosti pred vadbo ter zmanjšajo možnost pojava prezgodnje mišične utrujenosti med vadbo. Energy Water je formuliran tako, da vam zagotovi zadostno količino energije in koncentracije, ki ju ..
44.00 €
Brez DDV: 40.18 €
Victus - Intro Box je promocijsko pakiranje izdelkov Energy Water (3 vrečice) in Nutrition Water (3 vrečice). Paket je sestavljen z namenom, da vam omogočimo testiranje okusa in funkcionalnosti Victus izdelkov. Energy WaterVictus Energy Water vsebuje skrbno izbrano mešanico sestavin, ki pripomo..
12.00 €
Brez DDV: 10.96 €
ZEC+ Beta Alanin je predhodnik dušikovega oksida NO. Priljubljen je zlasti med fitneserji in vzdržljivostnimi športniki pred vadbo in po vadbi. Beta alanin je biogeni amin aminokisline asparagin oziroma asparaginske kisline. Velja za neesencialno aminokislino, zato ga je nujno potrebno vnesti s..
27.90 €
Brez DDV: 25.48 €
Prikazujem 1 do 12 od 12 (1 strani)