Menu
Košarica

Moč

Moč je izredno pomembna motorična sposobnost človeka. Poznamo vzdržljivostno moč, hitrostno moč in maksimalno moč. Maksimalna moč označuje dvig maksimalnega bremena pri enkratnem gibu. Eksplozivna moč predstavlja sposobnost razvoja čim večje sile v čim krajšem času. Vzdržljivostna moč pa predstavlja sposobnost mišic premagovati določeno breme čim daljše časovno obdobje. Vsaka izmed njih je pomembna, odvisno je s katerim športom se ukvarjamo.

6d Sports Nutrition Beta Alanine Carnosyn® je predhodnik dušikovega oksida NO. Priljubljen je zlasti med vzdržljivostnimi športniki pred vadbo in po vadbi.Med kratkimi in intenzivnimi obremenitvami mišice porabljajo večinoma glukozo kot vir energije kar vodi do nastajanje mlečne kisline. Mlečna kisl..
49.95 €
Brez DDV: 45.62 €
Najnižja cena zadnjih 30 dni: 49.95 €
6d Sports Nutrition Caffeine Chewing Gum so žvečilni gumiji, ki so primerni za vse športnike, ki želijo povečati energijo in koncentracijo pred ali med vadbo.Splošno znano je, da kofein vpliva na povečano duševno budnost in vpliva na zmanjšanje utrujenosti. Kofein vpliva na izboljšanje zmogljivosti ..
od 3.75 €
Brez DDV: od 3.42 €
Najnižja cena zadnjih 30 dni: od 3.75 €
Amacx Beet Shot vsebuje nitrate, ki dokazano izboljšujejo zmogljivost in vzdržljivost ter eksplozivne napore. Za preprečevanje tvorbe nitrozaminov je dodan vitamin C. Amacx Beet Shot je zelo prijetnega okusa in ima nizko vsebnost sladkorja in kalorij. Amacx Beet Shot je idealen za izboljšanje vaše z..
od 2.40 €
Brez DDV: od 2.19 €
Najnižja cena zadnjih 30 dni: od 2.40 €
Amacx Beta Alanin vsebuje beta-alanin, ki je še posebej koristen pri intenzivni vadbi, saj pomaga zmanjšati zakisanost mišic, ki jo povzroča naporna vadba. Če pogosto intenzivno trenirate ali tekmujete, je zelo pomembno, da imate v mišicah dovolj beta alanina za boj proti zakisanosti mišic. To je še..
25.95 €
Brez DDV: 23.70 €
Najnižja cena zadnjih 30 dni: 25.95 €
Amacx Caffeine Shot vsebuje 1500 mg izvlečka gvarane, od tega 150 mg naravnega kofeina. Kofein dokazano prispeva k povečanju moči in zmogljivosti pred vadbo. Poskrbi za povišane nivoje energije in koncentracije, zaradi česar je priljubljeno prehransko dopolnilo med športniki in rekreativci. Kof..
od 4.95 €
Brez DDV: od 4.52 €
Najnižja cena zadnjih 30 dni: od 4.95 €
Amacx Caffeine Tabs vsebuje kofein. Kofein je znan po svojih podpornih učinkih pri fizičnem naporu. Amacx Caffeine Tabs poveča pozornost, skrajša reakcijski čas in pomaga ohranjati koncentracijo. Amacx Caffeine Tabs so zato idealni za ključne trenutke med tekmovanji ali treningi.Kofein dokazano pove..
14.95 €
Brez DDV: 13.65 €
Najnižja cena zadnjih 30 dni: 14.95 €
Amacx Creatine vsebuje kreatin monohidrat, ki deluje kot vir energije za vaše mišice, zlasti med kratkimi, visoko intenzivnimi napori, kot je sprint. Med temi aktivnostmi vaše telo uporablja kreatin fosfat za ustvarjanje ATP. Energija se v celici proizvaja iz ATP. Kreatin služi kot "skladišče" za kr..
20.95 €
Brez DDV: 19.13 €
Najnižja cena zadnjih 30 dni: 20.95 €
Santa Madre - Beta Alanine je prehransko dopolnilo, namenjeno povečanju zmogljivosti pri visoko intenzivni vadbi. Beta alanin je aminokislina, ki pomaga povečati mišične zaloge karnozina. Karnozin je dipeptid aminokislin beta alanina in histidina na intramuskularni ravni. Pri visoko intenzivni aktiv..
24.90 €
Brez DDV: 22.74 €
Najnižja cena zadnjih 30 dni: 24.90 €
Santa Madre - Creatine Monohydrate vsebuje 100% čisti kreatin monohidrat, ki velja za izredno priljubljeno prehransko dopolnilo med vzdržljivostnimi športniki in športi moči. Kreatin monohidrat dokazano prispeva k povečanju moči in zmogljivosti predvsem pri kratkih in visoko intenzivnih obremenitvah..
od 25.90 €
Brez DDV: od 23.65 €
Najnižja cena zadnjih 30 dni: od 25.90 €
Santa Madre - Unusual Nitrous je izredno napredno prehransko dopolnilo, ki vsebuje nitrate in natrijev bikarbonat. Uporaba nitratov in natrijevega bikarbonata je še posebej priporočljiva pred visoko intenzivnimi aktivnostmi. Izdelek Unusual Nitrous je nastal na podlagi najnovejših znanstvenih razisk..
od 5.50 €
Brez DDV: od 5.02 €
Najnižja cena zadnjih 30 dni: od 5.50 €
Soccer Supplement - Creatine je prehranski dodatek, ki vpliva na izboljšanje fizičnih zmogljivosti. Kreatin je naravno prisoten v telesu. Kreatin je 100% naraven. Najdemo ga v lososu, tuni in govejem mesu. Najboljši vir kreatina pa je vsekakor prehranski dodatek kreatin monohidrat.Kreatin je na..
od 22.77 € od 37.95 €
Brez DDV: od 20.79 €
Najnižja cena zadnjih 30 dni: od 22.77 €
Soccer Supplement - Focus90 Shot je energijski shot za povečanje energije in koncentracije pred treningom ali tekmo. Vsebuje mešanico izbranih sestavin za povečanje energije in koncentracije ter zmanjšanje utrujenosti. Odmerek vsebuje 3000 mg beta alanina, 500 mg tirozina, 200 mg teanina ter 200 mg ..
od 1.32 € od 2.20 €
Brez DDV: od 1.21 €
Najnižja cena zadnjih 30 dni: od 1.32 €
Prikazujem 1 do 12 od 20 (2 strani)