Menu
Košarica

Beta alanin

Beta alanin je izredno pomembna aminokislina. Še posebej je priljubljena med vzdržljivostnimi športniki (kolesarji, itd.) in fitneserji. Beta alanin je predhodnik karnozina. Zavira nastajanje mlečne kisline in prispeva k povečanju vzdržljivosti in zmogljivost med visoko intenzivno vadbo. Beta alanin se uporablja tudi po vadbi za podporo regeneraciji.

6d Sports Nutrition Beta Alanine Carnosyn® je predhodnik dušikovega oksida NO. Priljubljen je zlasti med vzdržljivostnimi športniki pred vadbo in po vadbi.Med kratkimi in intenzivnimi obremenitvami mišice porabljajo večinoma glukozo kot vir energije kar vodi do nastajanje mlečne kisline. Mlečna kisl..
49.95 €
Brez DDV: 45.62 €
Najnižja cena zadnjih 30 dni: 49.95 €
Amacx Beta Alanin vsebuje beta-alanin, ki je še posebej koristen pri intenzivni vadbi, saj pomaga zmanjšati zakisanost mišic, ki jo povzroča naporna vadba. Če pogosto intenzivno trenirate ali tekmujete, je zelo pomembno, da imate v mišicah dovolj beta alanina za boj proti zakisanosti mišic. To je še..
25.95 €
Brez DDV: 23.70 €
Najnižja cena zadnjih 30 dni: 25.95 €
Santa Madre - Beta Alanine je prehransko dopolnilo, namenjeno povečanju zmogljivosti pri visoko intenzivni vadbi. Beta alanin je aminokislina, ki pomaga povečati mišične zaloge karnozina. Karnozin je dipeptid aminokislin beta alanina in histidina na intramuskularni ravni. Pri visoko intenzivni aktiv..
24.90 €
Brez DDV: 22.74 €
Najnižja cena zadnjih 30 dni: 24.90 €
ZEC+ Beta Alanin je predhodnik dušikovega oksida NO. Priljubljen je zlasti med fitneserji in vzdržljivostnimi športniki pred vadbo in po vadbi. Beta alanin je biogeni amin aminokisline asparagin oziroma asparaginske kisline. Velja za neesencialno aminokislino, zato ga je nujno potrebno vnesti s..
27.90 €
Brez DDV: 25.48 €
Najnižja cena zadnjih 30 dni: 27.90 €
Prikazujem 1 do 4 od 4 (1 strani)