Menu
Your Cart

6d Sports Nutrition Creatine Creapure®

6d Sports Nutrition kreatin monohidrat
6d Sports Nutrition Creatine Creapure®
  • Dobavljivost: Na zalogi
23.90 €
Brez DDV: 21.83 €

Razpoložljive možnosti


Zmogljivost Moč Regeneracija
0,24€ / odmerek Pred in po vadbi Za vegane

Kreatin vpliva na povečanje moči in zmogljivosti. Podpira regeneracijo in rast mišic.

1
Priporočljiv dodatek za vegetarijance in vegane, saj pri njih pogosto prihaja do pomanjkanja.
2
Priljubljen dodatek med vzdržljivostnimi športniki.
3
Prispeva k povečanju moči in izboljšanju zmogljivosti.
4
Prispeva k povečanju zmogljivosti v eksplozivnih športih.
5
Za povečanje mišične moči in mišične mase.
6
Podpira regeneracijo po vadbi.

6d Sports Nutrition Creatine Creapure® je izredno priljubljen dodatek med vzdržljivostnimi športniki, ki vpliva na povečanje moči in izboljšanje zmogljivosti.

Fosfokreatin je pomemben vir energije za mišice med kratkotrajno intenzivno vadbo. Dolgotrajno uživanje kreatina poveča (fosfo-) zaloge kreatina v mišicah. Kreatin vpliva na izboljšanje zmogljivosti med kratkimi, visoko intenzivnimi napori (intervalni trening). Uživanje kreatina je torej smiselno za povečanje zmogljivosti v eksplozivnih športih. Uporaba kreatina je izredno pomembna tudi med vzdržljivostnimi športi zaradi krajših in intenzivnih ponavljajočih se intervalov (sprinti, vzponi pri kolesarjenju) z razmeroma malo časa za okrevanje. Kreatin ima neposreden učinek na povečanje zmogljivosti in moči. Poleg tega je bilo dokazano, da redno dodajanje kreatina v kombinaciji z intenzivnimi treningi moči spodbuja povečanje mišične moči in mišične mase. Ti pozitivni učinki kreatina na mišično maso in mišično moč so zagotovo pomembni med regeneracijo in rehabilitacijo po poškodbi.

6d kreatin Creapure®” je sestavljen iz 100% ultra čistega kreatina monohidrata Creapure®. Kreatin je primeren za športnike in rekreativce, ki želijo povečati svojo mišično moč, mišično maso, hitrost in eksplozivnost. Kreatin pospešuje regeneracijo in je priporočljiv v fazi rehabilitacije po poškodbi. Zgoraj navedene pozitivne učinke kreatina dosežemo že s 3 g odmerkom kreatina dnevno.

Uporaba:

Zaužijte 3 g kreatina s 150 ml vode pred vadbo. Dodaten odmerek 3 g lahko zaužijete tudi po vadbi. Po zaporedni uporabi 10-12 tednov je priporočljiva faza 4-6 tednov.

Sestavine:

100% kreatin monohidrat.

 
Sestavine na odmerek (3 g) /
Kreatin monohidrat 3g /
Lastnosti
Pakiranje 300g
Namen Energija, moč, regeneracija, vzdržljivost, vegansko, vegetarijansko
Čas uporabe Pred vadbo, po vadbi

Napišite mnenje

Prosimo prijavite se ali registrirajte za mnenje