Menu
Košarica

O nas - La Primafit Slovenija

Blagovno znamko La Primafit smo ustvarili z namenom, da športnikom, rekreativcem in splošni populaciji ponudimo bogat izbor visoko kakovostnih prehranskih dopolnil. Na enem mestu smo združili vodilne svetovne in evropske proizvajalce športne prehrane.

Naši partnerji združujejo dolgoletne izkušnje, znanstvene raziskave in testiranje na terenu pri formuliranju izdelkov. Z izdelki želijo pokriti potrebe športnikov in rekreativcev ter jim zagotoviti najboljše možne izdelke za zdravje, energijo, hidracijo in regeneracijo po vadbi. Naši partnerji sodelujejo s številnimi najboljšimi športniki in ekipami.                        

Preverjeni izdelki s strani akreditiranih institucij

Izdelki, ki jih ponujamo na naši spletni strani so varni za uporabo v okviru upoštevanih priporočil. Prav tako so del programa Informed Sport, kjer poteka testiranje in certificiranje izdelkov. Na izdelkih boste našli logotip, ki vam sporoča, da je vsaka serija izdelka testirana in, da ne vsebuje prepovedanih snovi. Prav tako izdelki ne vsebujejo nobene snovi, ki bi bila na "Listi prepovedanih snovi v športu", kar lahko preverite s klikom na link.

Na trgu boste našli veliko različnih prehranskih dopolnil in blagovnih znamk. Pri Primafit smo se zavezali sodelovati le s kakovostnimi in preverjenimi ponudniki prehranskih dopolnil.