Menu
Your Cart

PEAK

Nemški proizvajalec PEAK je prisoten na trgu že od leta 2003. Odlikujejo ga kakovostni izdelki za športnike, rekreativce in vse, ki stremijo k zdravemu načinu prehranjevanja. Njihovi izdelki nosijo certifikat Arotop, ki potrjuje izredno kakovost in čistost izdelkov.
PEAK Arginin je ena najpomembnejših aminokislin in sodeluje pri številnih telesnih funkcijah. Arginin je zelo priljubljen pri športnikih kot predhodnik dušikovega oksida (NO). Arginin je obogaten s kompleksom B vitaminov, ki med drugim pripomorejo k zmanjševanju simptomov utrujenosti in oh..
19.90 €
Brez DDV:18.17 €
PEAK BCAA TST so aminokisline z razvejano verigo v učinkovitem razmerju 2:1:1 (L-levcin : L-izolevcin : L-valin). BCAA TST so predhodno raztopljene v jabolčni kislini in prekristalizirane, kar omogoča hitro in popolno topnost v vodi. Prav tako se aminokisline izredno hitro absorbirajo in vstopijo v ..
od 29.90 €
Brez DDV:od 27.31 €
PEAK Beta alanin je zelo učinkovit in priljubljen dodatek v športni prehrani, ki skrbi za razpoložljivost karnozina v mišicah. Beta alanin je še posebej priljubljen pri vzdržljivostnih športnikih, treningu moči in treningu eksplozivne moči. Še posebej učinkovit je v kombinaciji s kreatinom. Peakov b..
19.90 €
Brez DDV:18.17 €
Delicious Whey Protein so prvovrstne sirotkine beljakovine z odličnimi hranilnimi vrednostmi. Odlikujeta jih odličen okus s kremasto konsistenco "milkshake-a". Slastne sirotkine beljakovine z izjemno hranilno vrednostjo vsebujejo kar 78% kakovostnih beljakovin. Ta edinstven proteinski dodatek n..
od 37.90 €
Brez DDV:od 34.61 €
PEAK Epic Rage je izredno napreden NO booster, ki vsebuje le preizkušene in maksimalno učinkovite sestavine za povečanje energije in koncentracije pred vadbo. Sam razvoj izdelka je trajal več kot 6 mesecev s ciljem razviti močan pre-workout izdelek, ki dejansko deluje in vsebuje le preizkušene in do..
od 34.90 €
Brez DDV:od 31.87 €
PEAK Epic Rush je vrhunski NO booster z zelo učinkovitimi sestavinami za večjo stimulacijo in koncentracijo med vadbo. Epic Rush je izredno učinkovit pre-workout izdelek, ki zagotavlja povsem novo dimenzijo treninga. Prefinjena matrika zagotavlja povečano budnost in koncentracijo med vadbo. Epic Rus..
od 34.90 €
Brez DDV:od 31.87 €
PEAK No Jokes postavlja nove standarde na področju NO boosterjev oziroma pre-workout izdelkov. Gre za zelo inovativen in visoko doziran izdelek na trgu. Zaradi prefinjene sestave in individualnih možnosti odmerjanja je No Jokes idealen za absolutno vsakega športnika. No Jokes prepriča s ce..
od 44.90 €
Brez DDV:od 41.00 €
PEAK Speed Serum je odličen fatburner v prahu, ki vsebuje mešanico stimulansov, aminokislin BCAA, rastlinskih izvlečkov in sosubstratov. Odmerek vsebuje kar 200 mg kofeina, ki velja za najbolj priljubljen stimulans in izvleček zelenega čaja in gvarano, ki dopolnjujeta delovanje kofeina. Formula Spee..
od 20.90 €
Brez DDV:od 19.09 €
PEAK Ultra A-Z je izredno kakovosten vitaminsko-mineralni kompleks, ki vsebuje kar 14 vitaminov in 14 mineralov. Oskrba z mikrohranili, kamor spadajo tudi vitamini in minerali, je ključnega pomena za naše zdravje in delovanje imunskega sistema. Zadosten vnos vitaminov in mineralov je še posebej pome..
14.90 €
Brez DDV:13.61 €
PEAK veganske beljakovine vsebujejo izredno kakovostno mešanico beljakovin rastlinskega izvora, in sicer izolat grahovih in riževih beljakovin. Kombinacija grahovih in riževih beljakovin ima izredno visoko biološko vrednost. Vsebujejo kar 80% visokokakovostnih beljakovin, ki jih odlikuje odlična top..
od 18.90 €
Brez DDV:od 17.26 €
PEAK Vitamin B Complex vsebuje B vitamine, ki so nujno potrebni za normalno delovanje našega organizma. Vitamin B so vodotopni vitamini. Pomanjkanje B vitaminov je zelo pogost pojav, ki je povezan s številnimi funkcionalnimi izgubami. Zadosten vnos vitaminov B je pomemben za:zmanjšanje utrujeno..
10.90 €
Brez DDV:9.95 €
PEAK Vitamin C, znan tudi kot askorbinska kislina, opravlja različne funkcije v človeškem telesu. Njegova glavna naloga je podpora imunskega sistema. Poleg tega je vitamin C pomemben kofaktor za tvorbo kolagena (vezivno tkivo, zobje, dlesni, kosti, koža in krvne žile). Kapsula vsebuje kar 750 m..
9.90 €
Brez DDV:9.04 €
Prikazujem 1 do 12 od 16 (2 strani)