Menu
Košarica

Veganski proteini - grahove, riževe in sojine beljakovine

Veganski proteini so primerne za vse, ki prakticirajo veganski ali vegetarijanski način prehranjevanja. So izredno kakovosten nadomestek sirotkinim ali govejim beljakovinam. Primerne so tudi za vse, ki trpijo za raznimi alergijami ali intolerancami na mleko in mlečne izdelke. Najbolj priljubljeni viri veganskih beljakovin so sojine, grahove in riževe beljakovine, vse bolj priljubljene pa postajajo tudi konopljine beljakovine. Beljakovine podpirajo rast in vzdrževanje mišic. 

6d Sports Nutrition Vegan Protein vsebuje veganske beljakovine iz mešanice grahovim in riževih beljakovin in dodanim L-levcinom.Raziskave so pokazale, da je sinteza mišičnih beljakovin največja po zaužitju 20 do 40 g beljakovin. Poleg količine beljakovin je zelo pomembna tudi vsebnost levcina v viri..
od 45.50 €
Brez DDV: od 41.55 €
Najnižja cena zadnjih 30 dni: od 45.50 €
TORQ Vegan Recovery Drink je izjemno kakovosten regeneracijski napitek, zasnovan posebej za vegane. Namenjen je za uporabo po vadbi z namenom pospešiti regeneracijo. Vsebuje kakovostne ogljikove hidrate za oskrbo z gorivom, beljakovine, ki so pomembne za rast in vzdrževanje mišičnega tkiva ter elekt..
od 25.00 €
Brez DDV: od 22.83 €
Najnižja cena zadnjih 30 dni: od 25.00 €
Prikazujem 1 do 2 od 2 (1 strani)