Menu
Your Cart

6d Sports Nutrition Whey Drink

6d Sports Nutrition Clear Whey Isolate
6d Sports Nutrition Clear Whey Isolate
6d Sports Nutrition Clear Whey Isolate
Novo
6d Sports Nutrition Clear Whey Isolate
6d Sports Nutrition Clear Whey Isolate
6d Sports Nutrition Clear Whey Isolate
6d Sports Nutrition Whey Drink
Najnižja cena zadnjih 30 dni: od 3.95 €
  • Dobavljivost: Na zalogi
3.95 €
Brez DDV: 3.60 €
Najnižja cena zadnjih 30 dni: od 3.95 €

Razpoložljive možnosti


Regeneracija 30 g beljakovin Naravne arome in barvila
3 g L-levcina Po vadbi Za vegetarijance

Beljakovine so pomembne za vzdrževanje in rast mišič.

1
Beljakovine so pomembne za rast in vzdrževanje mišičnega tkiva.
2
Dodatek beljakovin po vadbi sproži proces sinteze mišičnih beljakovin in tako prepreči razgradnjo mišičnega tkiva.
3
Beljakovine so potrebne za tvorbo hemoglobina, ki prenaša kisik v mišice.
4
Beljakovine so ključnega pomena za nadzor in vzdrževanje ravnovesja tekočin.
5
Vsebujejo visok delež aminokislin BCAA in glutamina ter imajo popolno aminokislinsko sestavo.
6
Sirotkine beljakovine se izredno hitro absorbirajo in lahko prebavijo ter ne obremenijo želodca.

6d Sports Nutrition Whey Drink je izredno kakovosten beljakovinski napitek, ki ga sestavlja "clear whey" izolat sirotkinih beljakovin. Velja za osvežilno in lahko prebavljivo alternativo mlečnim beljakovinskim napitkom. Odlikujeta ga nizka vsebnost mašob in sladkorja. Ne vsebuje laktoze in je primeren tudi za vegetarijance. Je idealen dodatek za podporo regeneraciji mišic po vadbi.

Whey Drink je sestavljen iz visokokakovostnega izolata sirotkinih beljakovin z dodanim levcinom. Odmerek vsebuje 30 g hitro prebavljivih se beljakovin in 3 g L-levcina. Vsebuje naravne arome in naravna barvila. "Clear whey" je lahko topen beljakovinski napitek, ki se izredno hitro absorbira in oskrbi mišice s potrebnimi aminokislinami. Whey Drink je idealen za vse, ki imajo težave z laktozno intoleranco, saj na 100 ml pripravljenega napitka vsebuje <0,01 g laktoze.

Sirotkine beljakovine imajo optimalen aminokislinski profil za hitro absorpcijo in s tem spodbujajo hitro regeneracijo mišic po vadvi in optimalno adaptacijo po vadbi. Hitrejša regeneracija po vadbi prispeva k hitrejši izgradnji mišične mase, povečanju moči in izboljšanju mišične vzdržljivosti. Da bi omejili izgubo mišične mase po vadbi in povečali sintezo novih mišičnih beljakovin, je pomembno, da po treningu moči zaužijemo dovolj beljakovin. Tudi v obdobju pomanjkanja energije, na primer med nizkokalorično dieto za hujšanje, beljakovine prispevajo k ohranjanju mišične mase.

Raziskave so pokazale, da je sinteza mišičnih beljakovin največja po zaužitju 20 do 40 g beljakovin. Poleg količine beljakovin je zelo pomembna tudi vsebnost levcina. Izkazalo se je, da je za povečanje sinteze mišičnih beljakovin potreben odmerek 3 g levcina. Levcin ima veliko večji učinek na sintezo mišičnih beljakovin kot katera koli druga aminokislina. Sirotkine beljakovine vsebujejo vse esencialne aminokisline in so bogate z levcinom. Poleg tega se aminokisline iz sirotkinih beljakovin najhitreje prebavijo in absorbirajo.

Uporaba:

Zmešajte 35 g beljakovin s 350 ml vode. Zaužijte takoj po vadbi ali kot nadomestek obroka. Po mešanju počakajte 1 minuto preden zaužijete pripravljen beljakovinski napitek.

Sestavine:

Malina - limeta:

Izolat sirotkinih beljakovin (mleko), naravne arome, sladila (sukraloza, acesulfam-K), barvila (rdeča pesa), repično olje, sredstva proti strjevanju (silicijev dioksid), emulgatorji (sončnični lecitin, sorbitan monostearat). Alergeni: glej odebeljeni tekst. Lahko vsebuje sledove mleka, soje, glutena, jajc rib, rakov, sulfita in oreščkov.

Sestavine

na 100g

na odmerek (35g)

Energijska vrednost

346 kcal

121 kcal

Maščobe

0.10g

0.03g

Ogljikovi hidrati

1.13g

0.39g

od tega sladkorji

0.48g

0.17g

Beljakovine

84.81g

29.68g

Soli

0.10g

0.04g


Pomaranča - mango:

Izolat sirotkinih beljakovin (mleko), naravne arome, sladila (sukraloza, acesulfam-K), barvila (beta karoten), repično olje, sredstva proti strjevanju (silicijev dioksid), emulgatorji (sončnični lecitin, sorbitan monostearat). Alergeni: glej odebeljeni tekst. Lahko vsebuje sledove mleka, soje, glutena, jajc rib, rakov, sulfita in oreščkov.

Sestavine

na 100g

na odmerek (35g)

Energijska vrednost

346 kcal

121 kcal

Maščobe

0.12g

0.04g

Ogljikovi hidrati

3.59g

1.26g

od tega sladkorji

2.12g

0.74g

Beljakovine

85.16g

29.81g

Soli

0.10g

0.03g

Lastnosti
Pakiranje 35g, 8x35g
Namen Regeneracija, low carb, vegetarijansko
Čas uporabe Pred vadbo, po vadbi

Napišite mnenje

Prosimo prijavite se ali registrirajte za mnenje