Menu
Košarica

Gainerji

Gainerji so namenjeni vsem, ki želijo pridobiti mišično masi in imajo težave z zaužitjem večje količine hrane. Gainerji so namenjeni tudi vsem športnikom in rekreativcem, ki želijo zaužiti kaloričen obrok, bogat z beljakovinami in ogljikovimi hidrati. Gainerji so primerni tudi kot nadomestek obroka v fazi pridobivanja mišične mase. Pogosto vsebujejo tudi dodatek vitaminov, mineralov, aminokislin in kreatina.

Amacx Fructose je prehransko dopolnilo, ki vsebuje 100% čisto fruktozo za pripravo športne pijače z ogljikovimi hidrati ali regeneracijskega napitka. Fruktoza v prahu je brez vonja in okusa, zato jo lahko brez težav kombiniramo z elektroliti, maltodekstrinom ali beljakovinami po vadbi. 30-gramski od..
11.95 €
Brez DDV: 10.91 €
Najnižja cena zadnjih 30 dni: 9.95 €
Amacx Maltodextrin je dodatek, ki ga lahko uporabimo pred, med ali po vadbi. Kombiniramo ga lahko z elektroliti in zaužijemo pred in med vadbo ali pa ga dodamo proteinom po vadbi in ga tako zaužijemo kot regeneracijski napitek. Amacx Maltodekxtrin je narejen iz 100 % čistega maltodekstrina in p..
11.95 €
Brez DDV: 10.91 €
Najnižja cena zadnjih 30 dni: 9.95 €
Prikazujem 1 do 2 od 2 (1 strani)