Menu
Your Cart

SIS - Science in Sport

SIS - Science in Sport velja za eno izmed najbolj znanih blagovnih znamk športne prehrane med elitnimi športniki in rekreativci. Uporabljajo jo številni elitni klubi po vsem svetu, kot so kolesarska ekipa INEOS Grenadiers, angleška nogometna zveza, nogometni klub Manchester United in številni drugi.
SIS GO Electrolyte Powder je napitek, ki vsebuje mešanico ogljikovih hidratov iz maltodekstrina in fruktoze ter najpomembnejše elektrolite (natrijev klorid, kalcijev laktat, kalijev klorid, natrijev citrat, magnezijev citrat). Ogljikovi hidrati dovajajo energijo med dolgotrajnimi aktivnostmi, elektr..
od 16.90 €
Brez DDV:od 15.43 €
SIS GO Energy + Electrolyte Gel je energijski gel z elektroliti, ki zagotavlja hitro in učinkovito oskrbo z lahko prebavljivi ogljikovimi hidrati, ki ne bodo obremenili želodca. Maltodesktrin je kompleksen ogljikov hidrat, ki zagotavlja takojšno oskrbo z energijo. Se izredno hitro prebavi in ne obre..
od 1.25 € od 2.50 €
Brez DDV:od 1.14 €
SIS Go Energy Bakes je energijska ploščica, ki telo oskrbi s 30 g ogljikovih hidratov na ploščico. Energijske ploščice Energy Bakes vsebujejo mešanico ogljikovih hidratov v razmerju 2:1. Med aktivnostjo prihaja do praznjenja glikogenskih zalog. Nastopi utrujenost. Z namenom izboljšanja zmogljiv..
od 2.20 €
Brez DDV:od 2.01 €
SIS GO Energy Mini Bar energijske ploščice so lahko prebavljiv in hranljiv prigrizek, ki vsebuje kakovostne ogljikove hidrate za takojšnjo oskrbo z energijo. Ploščica je sestavljena iz pravega sadja, vsebuje 25 g ogljikovih hidratov, 4,5 g beljakovin in le 2 g maščob. Namenjena je uporabi pred in me..
od 2.00 €
Brez DDV:od 1.83 €
SIS Go Energy Powder zagotavlja lahko prebavljive ogljikove hidrate za hitro oskrbo telesa z energijo. Energijsko pijačo lahko mešamo v različnih koncentracijah. Izdelek je še posebej uporaben v fazi nalaganja ogljikovih hidratov pred treningom ali tekmo. Z enim odmerkom telesu zagotovimo kar 50 g v..
od 15.00 €
Brez DDV:od 13.70 €
SIS GO Hydro so nizkokalorične šumeče tablete, ki vsebujejo ključne elektrolite za optimalno hidracijo med treningom ali tekmo. Ustrezna hidracija je pogoj za dosego vrhunskih rezultatov.Med aktivnostjo se znojimo in izgubljamo tekočino in elektrolite, ki jih nujno potrebno nadomestiti, preden se po..
od 5.44 € od 9.90 €
Brez DDV:od 4.97 €
SIS Go Isotonic Energy Gel so eni najbolj preizkušenih energijskih gelov na tržišču z dolgo tradicijo. Namenjeni so uporabi med aktivnostjo, da telesu zagotovijo hitro oskrbo z ogljikovimi hidrati in energijo. Izotonični geli so lahko prebavljivi, zaužijemo jih lahko brez vode, kar zmanjšuje tveganj..
od 1.00 € od 2.40 €
Brez DDV:od 0.91 €
SIS Immune šumeče tablete so zasnovane tako, da skrbijo za normalno delovanje imunskega sistema med in po vadbi. Vsebujejo vitamin C in železo, ki pripomoreta k normalnemu delovanju imunskega sistema.Vitamin C je pomemben za zdravje hrustanca, kože, zob in dlesni, potreben je za normalno delovanje ž..
od 9.90 €
Brez DDV:od 9.04 €
SIS Performance Multivitamin je mešanica vitaminov in mineralov, ki skrbi za krepitev imunskega sistema in izboljšanje zmogljivosti. Kapsula vsebuje 21 ključnih vitaminov in mineralov, ki jih potrebujejo vzdržljivostni športniki za zadostitev dnevnih prehranskih potreb.Vitamin A prispeva k normalni ..
23.90 €
Brez DDV:21.83 €
SIS Protein20 Bar je beljakovinska ploščica, ki vsebuje mešanico lahko prebavljivih beljakovin. Vsebuje 20 g beljakovin na ploščico in le 2 g sladkorja. Je idealen prigrizek med obroki za vse, ki iščete kakovosten vir beljakovin z nizko vsebnostjo ogljikovih hidratov in sladkorja. Najdemo jih v treh..
od 3.00 €
Brez DDV:od 2.74 €
SIS REGO Rapid Recovery je odličen regeneracijski napitek, namenjen uporabi po treningu ali tekmi. Vsebuje mešanico ogljikovih hidratov (maltodekstrin in fruktoza), ki poskrbi za obnovitev glikogenskih zalog po treningu ali tekmi. Izdelek vsebuje 20 g beljakovin, ki so potrebne za vzdrževanje in obn..
od 1.25 € od 2.50 €
Brez DDV:od 1.14 €
SIS Turbo+ Powder je osvežilna izotonična energijska pijača, ki vsebuje ogljikove hidrate v kombinaciji z izvlečkom mentola. Izdelek je bil zasnovan posebej za vzdržljivostne aktivnosti v zaprtih prostorih, kot so ekipni športi, vadba v dvorani, kolesarjenje doma na trenažerju, tek na tekaški stezi ..
od 21.00 €
Brez DDV:od 19.18 €
Prikazujem 1 do 12 od 12 (1 strani)
SIS - Science in Sport