Menu
Your Cart

TORQ Fitness

TORQ Fitness je vrhunska blagovna znamka iz Velike Britanije, ki je znana po tem, da pri proizvodnji svojih izdelkov uporablja izredno kakovostne sestavine ekološke pridelave. Izdelki Torq prav tako ne vsebujejo umetnih barvil, arom, sladil in konzervansov.
TORQ Energy Drink je prašek za pripravo izotoničnega napitka, ki vsebuje posebno mešanico ogljikovih hidratov in vseh 5 pomembnih elektrolitov. Odmerek vsebuje 30 g ogljikovih hidratov, ki jo sestavljata mešanica maltodekstrina in fruktoze v razmerju 2:1. Številne raziskave potrjujejo, da se mešanic..
od 1.42 € od 2.19 €
Brez DDV:od 1.30 €
Najnižja cena zadnjih 30 dni: od 1.42 €
TORQ Energy Drink with Caffeine je prašek za pripravo izotoničnega napitka, ki vsebuje posebno mešanico ogljikovih hidratov, dodatek kofeina in vseh 5 pomembnih elektrolitov. Odmerek vsebuje 30 g ogljikovih hidratov, ki jo sestavljata mešanica maltodekstrina in fruktoze v razmerju 2:1. Številne razi..
od 2.59 €
Brez DDV:od 2.37 €
Najnižja cena zadnjih 30 dni: od 2.59 €
TORQ Energy Gel so izredno kakovostni energijski geli, ki so bili skrbno oblikovani za izjemno hitro in učinkovito dostavo edinstvene mešanice ogljikovih hidratov in elektrolitov v delujoče mišice. Posebno mešanico ogljikovih hidratov sestavljata maltodekstrin in fruktoza v razmerju 2:1, obenem pa e..
od 1.62 € od 2.49 €
Brez DDV:od 1.48 €
Najnižja cena zadnjih 30 dni: od 1.62 €
TORQ Energy Gel with Guarana
Akcija Novo
TORQ Energy Gel with Guarana so izredno kakovostni energijski geli, ki so bili skrbno oblikovani za izjemno hitro in učinkovito dostavo edinstvene mešanice ogljikovih hidratov in elektrolitov v delujoče mišice. Posebno mešanico ogljikovih hidratov sestavljata maltodekstrin in fruktoza v razmerju 2:1..
od 1.75 € od 2.69 €
Brez DDV:od 1.60 €
Najnižja cena zadnjih 30 dni: od 1.75 €
TORQ Hydration Drink Powder je napredna hipotonična formula, ki vsebuje elektrolite in ogljikove hidrate s takojšnjim sproščanjem. Izdelek je namenjen zagotavljanju optimalne hidracije in polnjenju z lahko prebavljivimi ogljikovimi hidrati. Namenjen je uporabi med vadbo oziroma med aktivnostmi, ki n..
od 1.20 € od 1.85 €
Brez DDV:od 1.10 €
Najnižja cena zadnjih 30 dni: od 1.20 €
TORQ Recovery Drink je izredno napreden regeneracijski izdelek namenjen regeneraciji, rehidraciji in zapolnitvi glikogenskih zalog po vadbi. Vsebuje kakovostne beljakovine, ogljikov hidrate, vitamine in elektrolite. Vsebuje napredno matriko ogljikovih hidratov, ki jo sestavljata maltodekstrin in fru..
od 15.59 € od 25.99 €
Brez DDV:od 14.24 €
Najnižja cena zadnjih 30 dni: od 15.59 €
TORQ Vegan Recovery Drink je izjemno kakovosten regeneracijski napitek, zasnovan posebej za vegane. Namenjen je za uporabo po vadbi z namenom pospešiti regeneracijo. Vsebuje kakovostne ogljikove hidrate za oskrbo z gorivom, beljakovine, ki so pomembne za rast in vzdrževanje mišičnega tkiva ter elekt..
od 15.59 € od 25.99 €
Brez DDV:od 14.24 €
Najnižja cena zadnjih 30 dni: od 15.59 €
Prikazujem 1 do 7 od 7 (1 strani)
TORQ Fitness