Menu
Your Cart

Elektroliti - poskrbimo za hidracijo med vadbo

6d Sports Nutrition Hydro / ORS je dodatek za pripravo hidracijskega napitka z elektroliti in nizko vsebnostjo ogljikovih hidratov. Namenjen je uporabi pred, med in po vadbi.Med vadbo z znojenjem izgubljamo tekočino in elektrolite. Nezadostna nadomestitev elektrolitov med vadbo negativno vpliva na z..
od 18.90 €
Brez DDV: od 17.26 €
Najnižja cena zadnjih 30 dni: od 18.90 €
6d Sports Nutrition Sodium Bicarbonate vsebuje natrijev bikarbonat, ki spodbuja transport laktata iz mišičnih celic in vpliva na povečanje zmogljivosti. Mišice med kratkim, visoko intenzivnim treningom v glavnem uporabljajo sladkor kot vir energije. Mišični glikogen se pretvori v mlečno kislino..
22.90 €
Brez DDV: 20.91 €
Najnižja cena zadnjih 30 dni: 22.90 €
Amacx Hydro Tabs so šumeče tablete z elektroliti, ki se uporabljajo za dopolnitev soli in mineralov, ki se med vadbo pospešeno izločajo z znojenjem. Šumeče tablete Hydro Tabs vsebujejo magnezij, vitamin C, kalij, natrij in kalcij. Hydro Tabs ne vsebujejo ogljikovih hidratov ali sladkorja. Narej..
od 6.00 €
Brez DDV: od 5.48 €
Najnižja cena zadnjih 30 dni: od 6.00 €
Santa Madre - Electrolytes Drink so šumeče tablete za pripravo hidracijskega napitka z elektroliti. Elektrolite si lahko pripravimo pred, med ali po vadbi. Šumeča tableta vsebuje kar 413 mg natrija. Šumeče tablete ne vsebujejo ogljikovih hidratov in sladkorjev ter so povsem brez kalorij. Šumeče..
od 11.90 €
Brez DDV: od 10.87 €
Najnižja cena zadnjih 30 dni: od 11.90 €
Santa Madre - Isotonic Electrolyte Drink je okusen in osvežujoč izotonični napitek, namenjen uporabi pred, med in po vadbi. Vsebuje 15 g ogljikovih hidratov na odmerek in elektrolite. Čeprav je izotonični napitek bogat z mineralnimi soli, le-ta ne povzroča kariesa, kar je velika težava pri vzdržljiv..
od 16.90 €
Brez DDV: od 15.43 €
Najnižja cena zadnjih 30 dni: od 1.90 €
SIS GO Hydro so nizkokalorične šumeče tablete, ki vsebujejo ključne elektrolite za optimalno hidracijo med treningom ali tekmo. Ustrezna hidracija je pogoj za dosego vrhunskih rezultatov.Med aktivnostjo se znojimo in izgubljamo tekočino in elektrolite, ki jih nujno potrebno nadomestiti, preden se po..
od 4.95 € od 9.90 €
Brez DDV: od 4.52 €
Najnižja cena zadnjih 30 dni: od 4.95 €
Prikazujem 1 do 6 od 6 (1 strani)