Menu
Your Cart

Elektroliti - poskrbimo za hidracijo med vadbo

6d Sports Nutrition Hydro / ORS je dodatek za pripravo hidracijskega napitka z elektroliti in nizko vsebnostjo ogljikovih hidratov. Namenjen je uporabi pred, med in po vadbi.Med vadbo z znojenjem izgubljamo tekočino in elektrolite. Nezadostna nadomestitev elektrolitov med vadbo negativno vpliva na z..
od 18.90 €
Brez DDV: od 17.26 €
6d Sports Nutrition Sodium Bicarbonate vsebuje natrijev bikarbonat, ki spodbuja transport laktata iz mišičnih celic in vpliva na povečanje zmogljivosti. Mišice med kratkim, visoko intenzivnim treningom v glavnem uporabljajo sladkor kot vir energije. Mišični glikogen se pretvori v mlečno kislino..
22.90 €
Brez DDV: 20.91 €
Amacx Hydro Tabs so šumeče tablete z elektroliti, ki se uporabljajo za dopolnitev soli in mineralov, ki se med vadbo pospešeno izločajo z znojenjem. Šumeče tablete Hydro Tabs vsebujejo magnezij, vitamin C, kalij, natrij in kalcij. Hydro Tabs ne vsebujejo ogljikovih hidratov ali sladkorja. Narej..
od 6.00 €
Brez DDV: od 5.48 €
Amacx Magnesium Liquid je shot, ki vsebuje magnezij in vitamin C. Magnezij zagotavlja dodatno energijo v primeru utrujenosti. Vitamin C podpira vaš energetski metabolizem, magnezij pa pomaga vzdrževati normalno mišično funkcijo med vadbo. Magnezijev shot vsebuje magnezij v obliki magnezijevega ..
od 4.95 €
Brez DDV: od 4.52 €
SIS GO Hydro so nizkokalorične šumeče tablete, ki vsebujejo ključne elektrolite za optimalno hidracijo med treningom ali tekmo. Ustrezna hidracija je pogoj za dosego vrhunskih rezultatov.Med aktivnostjo se znojimo in izgubljamo tekočino in elektrolite, ki jih nujno potrebno nadomestiti, preden se po..
od 5.44 € od 9.90 €
Brez DDV: od 4.97 €
Prikazujem 1 do 5 od 5 (1 strani)