Menu
Your Cart

6d Sports Nutrition Energy Fruit + Caffeine

6d Sports Nutrition energijske sadne ploščice s kofeinom
Novo
6d Sports Nutrition Energy Fruit + Caffeine
Najnižja cena zadnjih 30 dni: od 1.85 €
  • Dobavljivost: Na zalogi
1.85 €
Brez DDV: 1.69 €
Najnižja cena zadnjih 30 dni: od 1.85 €

Razpoložljive možnosti


Energija Vzdržljivost 50% sadja
Naravne arome 75 mg kofeina in 100 mg natrija Za vegane

Napredna hidratna matrika v razmerju 2:1 omogoča visoko absorpcijo ogljikovih hidratov.

1
Ogljikovi hidrati so ključnega pomena za hitro oskrbo z energijo med vadbo.
2
Napredno hidratno matriko sestavljata maltodekstrin in fruktoza v razmerju 2:1.
3
Napredna matrika omogoča, da lahko telo absorbira do 90 g ogljikovih hidratov na uro.
4
Mešanica maltodekstrina in fruktoze se izredno hitro absorbira in lahko prebavi.
5
Zmanjša simptome polnosti želodca in se hitro prebavi.
6
Zadostna količina ogljikovih hidratov je pomembna za ohranjanje vzdržljivosti in zmogljivosti.

6d Sports Nutrition Energy Fruit + Caffeine so okusne sadne energijske ploščice, ki vsebujejo napredno matriko ogljikovih hidratov, kofein in natrij, ki je eden izmed najpomembnejših elektrolitov.

Poleg prave športne pijače so tudi energijske ploščice in geli pogosto ključnega pomena za hitro in lahko prebavljivo oskrbo z energijo med (vzdržljivostno) vadbo. Ploščice z visoko vsebnostjo beljakovin, maščob in vlaknin upočasnijo praznjenje želodca in s tem hitrost absorpcije želenega vira energije (ogljikovi hidrati). Poleg tega so takšne ploščice pogosto vzrok za občutek polnosti in prebavne težave.

6d ENERGY FRUIT + CAFFEINE vsebuje zelo malo maščob, beljakovin in vlaknin, zato so lahko prebavljive sadne ploščice, bogate z ogljikovimi hidrati. Zaradi svoje mehke teksture so te energijske ploščice zelo enostavne za žvečenje. Energijske ploščice Energy Fruit + Caffeine lahko kombiniramo z energijskimi geli med vadbo.  

Posamezna sadna ploščica vsebuje 26 g ogljikovih hidratov iz glukoze in fruktoze v razmerju 2:1. Zahvaljujoč razmerju 2:1 lahko telo absorbira do 90 g ogljikovih hidratov na uro. V nasprotju z večino drugih energijskih ploščic ta sadna ploščica vsebuje tudi 100 mg natrija. Dodatek natrija omogoča hitro obnavljanje zalog soli v telesu. To je še posebej pomembno za športnike, ki se med dolgotrajno in intenzivno vadbo pospešeno potijo in izgubljajo elektrolite, še posebej natrij. 

Energijske ploščice so idealne za vse športnike, ki potrebujejo hitro razpoložljiv vir energije in iščejo okusno alternativo energijskim gelom. Energijska ploščica je idealen dodatek za vse, ki potrebujejo hitro razpoložljiv vir energije tik pred vadbo ali med vadbo, tako v hladnem kot v vročem vremenu.

Sadne ploščice vsebujejo tudi dodatek 75 mg kofeina. Kofeina dokazano prispeva k povečanju moči in zmogljivosti, poveča duševno budnost in koncentracijo ter prispeva k zmanjšanju utrujenosti. Uživanje kofeina je izedno priljubljeno med športniki - dolgotrajne vzdržljivostne aktivnosti, intervalni treningi in športi (nogomet, tenis, itd.), ipd..

Glavne značilnosti:

  • 26 g ogljikovih hidratov
  • mešanica ogljikovih hidratov v razmerju 2:1
  • mešanica glukoze in fruktoze
  • mehke in lahko žvečljive ploščice
  • hitra absorpcija in lahka prebavljivost
  • 100 mg natrija za večjo absorpcijo tekočin
  • 75 mg kofeina
  • za vegane in vegetarijance

Uporaba:

Zaužijte 1 energijsko ploščico pred vadbo. Med vadbo zaužijte 1-2 ploščici na 1 h vadbe, odvisno od trajanja in intenzivnosti vadbe ter kombinacije z drugimi energijskimi ploščicami, geli ali pijačami. Zaradi visoke koncentracije ogljikovih hidratov (sladkorjev) in natrija je priporočljivo 6d ENERGY FRUIT + CAFFEINE vedno uporabljati v kombinaciji z vodo. To zagotavlja dobro absorpcijo in zmanjšuje tveganje za prebavne motnje med vadbo.

Sestavine:

Grenivka:

Sadna kaša 50% (jabolko, grenivka), sladkor, glukoza, vezivo (pektin), sredstva za uravnavanje kislosti (citronska kislina), sol, naravne arome, koncentrat (sladki krompir, korenje), kofein.

Sestavine

na 100g

na ploščico (32g)

Energijska vrednost

327 kcal

105 kcal

Maščobe

0.2g

0.1g

Ogljikovi hidrati

81g

26g

od tega sladkorji

76g

24g

Beljakovine

0.2g

0.1g

Soli

0.78g

0.25g

*100 mg natrija

*75 mg kofeina

Lastnosti
Pakiranje 12x32g
Namen Energija, vzdržljivost, vegansko, vegetarijansko
Čas uporabe Pred vadbo, med vadbo

Napišite mnenje

Prosimo prijavite se ali registrirajte za mnenje