Menu
Your Cart

6d Sports Nutrition Ultra Gel + Caffeine

6d Sports Nutrition Ultra Gel s kofeinom
Novo
6d Sports Nutrition Ultra Gel + Caffeine
Najnižja cena zadnjih 30 dni: od 3.20 €
  • Dobavljivost: Na zalogi
3.20 €
Brez DDV: 2.92 €
Najnižja cena zadnjih 30 dni: od 3.20 €

Razpoložljive možnosti


Energija Vzdržljivost 1:1 maltodekstrin-fruktoza
45 g ogljikovih hidratov 75 mg kofeina Za vegane in vegetarijance

Napredna hidratna matrika v razmerju 1:1 omogoča visoko absorpcijo ogljikovih hidratov (90-120 g).

1
Ogljikovi hidrati so ključnega pomena za hitro oskrbo z energijo med vadbo.
2
Napredno hidratno matriko sestavljata maltodekstrin in fruktoza v razmerju 1:1.
3
Napredna matrika omogoča, da lahko telo absorbira 90-120 g ogljikovih hidratov na uro.
4
Mešanica maltodekstrina in fruktoze se izredno hitro absorbira in lahko prebavi.
5
Zmanjša simptome polnosti želodca in se hitro prebavi.
6
Zadostna količina ogljikovih hidratov je pomembna za ohranjanje vzdržljivosti in zmogljivosti.

6d Sports Nutrition Ultra Gel + Caffeine so energijski geli z visoko vsebnostjo ogljikovih hidratov iz glukoze in fruktoze v razmerju 1:1. Energijski geli Ultra vsebujejo še 200 mg natrija in 75 mg kofeina. Ultra Geli so bili razviti za vse športnike in rekreativce, ki ciljajo na visok vnos ogljikovih hidratov (90 do 120 g ogljikovih hidratov na uro). Ulta Geli so še posebej primerni za dolgotrajne vzdržljivostne aktivnosti, ki trajajo 2,5 uri ali več.

Ultra Geli + Caffeine vsebujejo 45 g ogljikovih hidratov iz posebne hidratne matrike v razmerju 1:1. To hidratno matriko sestavljata maltodekstrin in fruktoza. Napredna matrika ogljikovih hidratov omogoča absorpcijo 90 do 120 g ogljikovih hidratov brez pojava želodčnih težav. Ultra Gel vsebuje tudi 200 mg natrija, ki podpira absorpcijo tekočin.

6d Sports Nutrition Ultra Gel s kofeinom vsebuje dva različna vira ogljikovih hidratov - maltodekstrin in fruktozo. Zmogljivost absorpcije glukoze v črevesju je omejena na približno 60 g na uro, medtem ko je stopnja absorpcije fruktoze vsaj 30 g na uro. Po ustreznem treningu črevesja, lahko večina posameznikov brez težav zaužije 90 g ogljikovih hidratov na uro. Vse več vzdržljivostnih športnikov pa si prizadeva zaužiti do 120 g ogljikovih hidratov na uro, kar je zgornja meja absorpcijske sposobnosti.

Študije so dokazale, da je 120 g ogljikovih hidratov mogoče doseči z uporabo hidratne matrike 1:1 ali 1:0,8. Z uporabo Ultra gelov z lahkoto dosežemo vnos 120 g ogljikovih hidratov. V praksi to pomeni 2 energijska gela Ultra (90 g ogljikovih hidratov) in dodaten 30-gramski odmerek izdelka s hidratno matriko 2:1 (6d Energy Gel, Energy Fruit, Isotonic Sports Drink, Energy Bar). 

Energijski gel Ultra je idealen dodatek za vse, ki potrebujejo hitro razpoložljiv vir energije med vadbo, tako v hladnem kot v vročem vremenu. Ultra Gel je narejen na osnovi naravnih sestavin. 75 mg kofeina prispeva k povečanju moči in zmogljivosti. Kofeina spodbuja mentalno budnost in preprečuje pojav prezgodnje utrujenosti. Dodatek kofeina prav tako prispeva k povečanju koncentracije.

Glavne značilnosti:

  • 45 g ogljikovih hidratov
  • mešanica maltodekstrina in fruktoze v razmerju 1:1
  • omogoča vnos do 120 g ogljikovih hidratov
  • ne obremeni želodca
  • 200 mg natrija
  • 75 mg kofeina
  • 70 ml pakiranje 
  • naravne arome
  • za vegane in vegetarijance

Uporaba:

Zaužijte 1-2 energijska gela na uro med vadbo, odvisno od trajanja in intenzivnosti vadbe. Zaradi visoke koncentracije ogljikovih hidratov (sladkorjev) in natrija je priporočljivo Ultra Gel uporabljati v kombinaciji z vodo. To zagotavlja dobro absorpcijo in zmanjšuje tveganje za prebavne motnje med vadbo.

Ultra Gel je zasnovan za kombiniranje z drugimi izdelki 6d, ki vsebujejo mešanico ogljikovih hidratov 2:1, da na koncu dosežete 90-120 g ogljikovih hidratov na uro. Opozorilo: ne zaužijte več kot 5 gelov Ultra + Caffeine.

Sestavine:

Črni ribez:

Voda, maltodekstrin, fruktoza, natrijev citrat, kofein naravna aroma črnega ribeza, sredstva za uravnavanje kislosti (citronska kislina), konzervansi (kalijev sorbat, natrijev benzoat).

Sestavine

na 100ml

na gel (70ml)

Energijska vrednost

257 kcal

180 kcal

Maščobe

0g

0g

Ogljikovi hidrati

64g

45g

od tega sladkorji

35g

25g

Beljakovine

0g

0g

Soli

0.70g

0.50g

*200mg natrija

*75mg kofeina

Lastnosti
Pakiranje 70ml, 6x70ml
Namen Energija, vzdržljivost, vegansko, vegetarijansko
Čas uporabe Pred vadbo, med vadbo

Napišite mnenje

Prosimo prijavite se ali registrirajte za mnenje