Menu
Your Cart

Izotonični napitki za kolesarje in tekače

6d Sports Nutrition Energy Sports Drink je energijski izotonični napitek z ogljikovimi hidrati za oskrbo z energijo in elektroliti za ustrezno hidracijo.Ogljikovi hidrati so najpomembnejši vir energije med intenzivno vadbo. Zaradi omejene zmogljivosti telesa za shranjevanje ogljikovih hidratov je pr..
od 34.50 €
Brez DDV: od 31.51 €
6d Sports Nutrition Isobuffer Sports Drink je izotonična športna pijača z ogljikovimi hidrati in »pufrskimi« elektroliti.Mišično zakiseljevanje povzroča mišično utrujenost med kratkimi visoko-intenzivnimi ali dolgimi vzdržljivostnimi aktivnostmi kot so kolesarska dirka, nogometna tekma, maraton in d..
od 30.90 €
Brez DDV: od 28.22 €
6d Sports Nutrition Isotonic Sports Drink je izdelek za pripravo izotoničnega napitka, ki vsebuje posebno matriko ogljikovih hidratov in elektrolite za oskrbo z energijo in hidracijo.Izpraznitev glikogenskih zalog in dehidracija sta glavna vzroka za utrujenost pri vzdržljivostni vadbi. Zaradi neprav..
od 25.90 €
Brez DDV: od 23.65 €
Amacx Fructose je prehransko dopolnilo, ki vsebuje 100% čisto fruktozo za pripravo športne pijače z ogljikovimi hidrati ali regeneracijskega napitka. Fruktoza v prahu je brez vonja in okusa, zato jo lahko brez težav kombiniramo z elektroliti, maltodekstrinom ali beljakovinami po vadbi. 30-gramski od..
8.95 €
Brez DDV: 8.17 €
Amacx Isotonic Energy Drink je izotonični napitek, ki zagotavlja zadostno oskrbo z gorivom med vzdržljivostno vadbo in ustrezno hidracijo. Izotonični napitek vsebuje mešanico glukoze in fruktoze v razmerju 2:1. Ta matrika omogoča telesu, da absorbira do 90 g ogljikovih hidratov na uro brez poja..
od 18.95 €
Brez DDV: od 17.31 €
Amacx Isotonic Sports Drink zagotavlja hidracijo in energijo med intenzivno vadbo. Idealen je za uporabo med dolgim ali intenzivnim treningom oziroma vadbo. Izotonični napitek je še posebej priporočljivo uživati med visokimi telesnimi napori, kot so kolesarjenje, triatlon, tek, ekipni športi (košark..
od 17.95 €
Brez DDV: od 16.39 €
Amacx Maltodextrin je dodatek, ki ga lahko uporabimo pred, med ali po vadbi. Kombiniramo ga lahko z elektroliti in zaužijemo pred in med vadbo ali pa ga dodamo proteinom po vadbi in ga tako zaužijemo kot regeneracijski napitek. Amacx Maltodekxtrin je narejen iz 100 % čistega maltodekstrina in p..
8.95 €
Brez DDV: 8.17 €
Amacx Turbo Drink je prašek za pripravo izotoničnega napitka, ki poskrbi za oskrbo z energijo med dolgotrajno ali intenzivno vadbo. Turbo Drink vsebuje 40, 60 ali 80 g ogljikovih hidratov na odmerek. 42-gramska vrečica vsebuje 40 g ogljikovih hidratov, 63-gramska vrečica pa vsebuje 60 g ogljikovih h..
od 15.95 €
Brez DDV: od 14.57 €
HIGH5 Energy Drink je izotonični energijski napitek, ki vsebuje napredno mešanico ogljikovih hidratov v razmerju 2:1 maltodekstrin – fruktoza. Ogljikovi hidrati polnijo glikogenske zaloge in prispevajo k ohranjanju vzdržljivosti. Napredna mešanica ogljikovih hidratov poskrbi za večjo absorpcijo, in ..
od 1.39 €
Brez DDV: od 1.27 €
HIGH5 Isotonic Hydration je znanstveno oblikovana mešanica za pripravo hidracijskega napitka. Narejen je bil za ohranjanje energije in ustrezne hidracije med vadbo. Vsebuje mešanico ogljikovih hidratov s hitrim sproščanjem in vseh pet bistvenih elektrolitov, ki so pomembni za ohranjanje ustrezne hid..
od 10.99 €
Brez DDV: od 10.04 €
Maurten Drink Mix 160 je idealen izdelek, ki nam zagotovi energijo in ustrezno hidracijo med vadbo. Lahko ga zaužijemo pred, med ali po vadbi.Napitek vsebuje 40 g ogljikovih hidratov, ki ga sestavlja posebej zasnovana matrika ogljikovih hidratov. Ta omogoča hitrejšo in večjo absorpcijo ogljikovih hi..
od 2.39 €
Brez DDV: od 2.18 €
Maurten Drink Mix 320 je idealen izdelek, ki nam zagotovi energijo in ustrezno hidracijo med vadbo. Lahko ga zaužijemo pred, med ali po vadbi.Napitek vsebuje 80 g ogljikovih hidratov, ki ga sestavlja posebej zasnovana matrika ogljikovih hidratov. Ta omogoča hitrejšo in večjo absorpcijo ogljikovih hi..
od 3.29 €
Brez DDV: od 3.00 €
Prikazujem 1 do 12 od 24 (2 strani)