Menu
Your Cart

Izotonični napitki za kolesarje in tekače

6d Sports Nutrition Energy Sports Drink je energijski izotonični napitek z ogljikovimi hidrati za oskrbo z energijo in elektroliti za ustrezno hidracijo.Ogljikovi hidrati so najpomembnejši vir energije med intenzivno vadbo. Zaradi omejene zmogljivosti telesa za shranjevanje ogljikovih hidratov je pr..
od 34.50 €
Brez DDV: od 31.51 €
6d Sports Nutrition Isobuffer Sports Drink je izotonična športna pijača z ogljikovimi hidrati in »pufrskimi« elektroliti.Mišično zakiseljevanje povzroča mišično utrujenost med kratkimi visoko-intenzivnimi ali dolgimi vzdržljivostnimi aktivnostmi kot so kolesarska dirka, nogometna tekma, maraton in d..
od 30.90 €
Brez DDV: od 28.22 €
6d Sports Nutrition Isotonic Sports Drink je izdelek za pripravo izotoničnega napitka, ki vsebuje posebno matriko ogljikovih hidratov in elektrolite za oskrbo z energijo in hidracijo.Izpraznitev glikogenskih zalog in dehidracija sta glavna vzroka za utrujenost pri vzdržljivostni vadbi. Zaradi neprav..
od 25.90 €
Brez DDV: od 23.65 €
HIGH5 Energy Drink je izotonični energijski napitek, ki vsebuje napredno mešanico ogljikovih hidratov v razmerju 2:1 maltodekstrin – fruktoza. Ogljikovi hidrati polnijo glikogenske zaloge in prispevajo k ohranjanju vzdržljivosti. Napredna mešanica ogljikovih hidratov poskrbi za večjo absorpcijo, in ..
od 1.39 €
Brez DDV: od 1.27 €
Maurten Drink Mix 160 je idealen izdelek, ki nam zagotovi energijo in ustrezno hidracijo med vadbo. Lahko ga zaužijemo pred, med ali po vadbi.Napitek vsebuje 40 g ogljikovih hidratov, ki ga sestavlja posebej zasnovana matrika ogljikovih hidratov. Ta omogoča hitrejšo in večjo absorpcijo ogljikovih hi..
od 2.39 €
Brez DDV: od 2.18 €
Maurten Drink Mix 320 je idealen izdelek, ki nam zagotovi energijo in ustrezno hidracijo med vadbo. Lahko ga zaužijemo pred, med ali po vadbi.Napitek vsebuje 80 g ogljikovih hidratov, ki ga sestavlja posebej zasnovana matrika ogljikovih hidratov. Ta omogoča hitrejšo in večjo absorpcijo ogljikovih hi..
od 3.29 €
Brez DDV: od 3.00 €
Maurten Drink Mix 320 s kofeinom je izdelek najvišje kakovosti, ki nam zagotovi energijo in ustrezno koncentracijo med vadbo. Vsebuje kofein in je namenjen izključno uporabi pred in med vadbo. Napitek vsebuje 80 g ogljikovih hidratov in 100 mg kofeina. Kofein vpliva na povečanje moči in zmogljivosti..
od 3.99 €
Brez DDV: od 3.64 €
Neversecond C30 Sport Drink je izotoničen napitek, ki zagotavlja 30 g ogljikovih hidratov, ki se hitro absorbirajo in nudijo takojšno oskrbo z energijo. Izotonični napitek C30 zagotavlja hidracijo in ne obremeni želodca ter prebavil, kar je še posebej pomembno med napornimi treningi ali dirkami. Upo..
od 21.00 €
Brez DDV: od 19.18 €
Neversecond C30 Sport Drink je izotoničen napitek, ki zagotavlja 30 g ogljikovih hidratov, ki se hitro absorbirajo in nudijo takojšno oskrbo z energijo. Izotonični napitek C30 zagotavlja hidracijo in ne obremeni želodca ter prebavil, kar je še posebej pomembno med napornimi treningi ali dirkami. Upo..
13.50 €
Brez DDV: 12.33 €
Neversecond C90 High-Carb Drink Mix je izotoničen napitek, ki zagotavlja kar 90 g ogljikovih hidratov na odmerek. Vsebuje posebno matriko ogljikovih hidratov AJ21, ki jo sestavljata maltodekstrin in fruktoza v razmerju 2:1. Omenjena matrika omogoča večjo absorpcijo ogljikovih hidratov v primerjavi z..
od 2.70 € od 4.50 €
Brez DDV: od 2.47 €
SIS GO Electrolyte Powder je napitek, ki vsebuje mešanico ogljikovih hidratov iz maltodekstrina in fruktoze ter najpomembnejše elektrolite (natrijev klorid, kalcijev laktat, kalijev klorid, natrijev citrat, magnezijev citrat). Ogljikovi hidrati dovajajo energijo med dolgotrajnimi aktivnostmi, elektr..
od 16.90 €
Brez DDV: od 15.43 €
SIS Go Energy Powder zagotavlja lahko prebavljive ogljikove hidrate za hitro oskrbo telesa z energijo. Energijsko pijačo lahko mešamo v različnih koncentracijah. Izdelek je še posebej uporaben v fazi nalaganja ogljikovih hidratov pred treningom ali tekmo. Z enim odmerkom telesu zagotovimo kar 50 g v..
od 15.00 €
Brez DDV: od 13.70 €
Prikazujem 1 do 12 od 18 (2 strani)