Menu
Your Cart

Neversecond C90 High-Carb Drink Mix

Neversecond C90 High-Carb Drink Mix
Akcija
Neversecond C90 High-Carb Drink Mix
 • Dobavljivost: Na zalogi
43.80 €
4.50 €
Brez DDV: 40.00 €

Razpoložljive možnosti


Energija Vzdržljivost Hidracija
90 g ogljikovih hidratov Pred in med vadbo Za vegane in vegetarijance

Neversecond C-Serija izdelkov je namenjena oskrbi z energijo.

1
Mešanica glukoze in fruktoze v razmerju 2:1 optimizira dovajanje goriva.
2
Izotonična raztopina ne obremeni želodca.
3
Nizka vsebnost maščob, beljakovin in vlaknin pripomore k hitrejšemu praznjenju želodca.
4
Nevtralen pH in blagi okusi.
5
200 mg natrija podpira hitrejšo absorpcijo tekočin.
6
Ogljikovi hidrati so ključnega pomena za oskrbo z energijo.

Neversecond C90 High-Carb Drink Mix je izotoničen napitek, ki zagotavlja kar 90 g ogljikovih hidratov na odmerek. Vsebuje posebno matriko ogljikovih hidratov AJ21, ki jo sestavljata maltodekstrin in fruktoza v razmerju 2:1. Omenjena matrika omogoča večjo absorpcijo ogljikovih hidratov v primerjavi z običajnimi izotoničnimi napitki, in sicer do 90 g ogljikovih hidratov na uro. Mešanica maltodekstrina in fruktoze se izredno hitro absorbira in nudi takojšno oskrbo z energijo. Prav tako ne obremeni želodca in prebavil, kar je izredno pomembno med napornimi treningi ali dirkami. Uporaba izdelka je dodatno prilagojena s sistemom NEVERSECOND Guidance System™, ki ga bomo podrobneje spoznali spodaj. Odmerek vsebuje tudi 200 mg natrija, ki spodbuja absorpcijo vode in tekočin. Izotonično pijačo odlikuje blag okus, ki omogoča hitro praznjenje želodca.

Prednosti C serije izdelkov:

 • hidratna matrika AJ21 (mešanica glukoze in fruktoze v razmerju 2:1)
 • hidratna matrika omogoča hitro oskrbo z energijo
 • 200 mg natrija za povečano absorpcijo tekočin
 • NEVERSECOND Guidance System™ za lažje računanje vnosa
 • hitra in lahka prebavljivost izdelkov
 • 75 mg kofeina na odmerek (v kolikor izdelek vsebuje kofein)
 • LFFP - nizka vsebnost maščob, beljakovin in beljakovin za hitro praznjenje želodca
 • nevtralen pH
 • blagi okusi
 • izdelki so testirani in ne vsebujejo prepovedanih snovi
 • primerni tudi za vegane

Kaj je NEVERSECOND Guidance System™?

NEVERSECOND Guidance System™ je personalizirana platforma, ki uporabnikom izdelkov podjetja Neversecond omogoča lažje razumevanje uporabe in kombiniranja izdelkov glede na želeni cilj. Tako se ne boste več spraševali koliko energijski gelov ali izotonične pijače potrebujete na 1 h teka ali vožnje. Sistem je preprost in nazoren. Izdelan je bil na podlagi najnovejših znanstvenih raziskav na podlagi testiranja in kombiniranja izdelkov Neversecond.

Za lažje računanje vsebujejo izdelki Neversecond točno 30 g ogljikovih hidratov (C30), 60 g ogljikovih hidratov (C60) ali 90 g ogljikovih hidratov (C90) na gel, odmerek ali ploščico in 15 g beljakovin.

Izdelki Neverceond so prav tako označeni s posebnimi krogci, ki nam pomagajo k razumevanju ustreznega vnosa izdelkov. En obarvan krog izmed treh pomeni, da smo zaužili eno enoto izdelka ter, da nam manjkata še dve enoti izdelka na 1 h vadbe do vnosa 90 g ogljikovih hidratov na uro. To posebno označevanje vam bo omogočilo lažje razumevanje in kombiniranje različnih Neversecond izdelkov. Izognili se boste nepotrebnem in zamudnemu računanju ter skrbem ali ste zaužili dovolj ogljikovih hidratov med vadbo. 

Linija izdelkov C30 je bila zasnovana posebej za vzdržljivostne športnike z namenom optimizacije njihovih energetskih potreb. Linija vsebuje energijske gele, energijske ploščice in izotonične napitke. Izdelke lahko zlahka kombiniramo, da dosežemo želen vnos ogljikovih hidratov med vadbo. Izdelki Neversecond ne vsebujejo umetnih arom, barvil ali nepotrebnih hranil, zato ne obremenijo želodca in prebavil. Vsi izdelki so testirani in ne vsebujejo prepovedanih snovi.

Uporaba:

Zmešajte 94 g praška oziroma 1 vrečico izdelka s 500 ml vode in dobro premešajte, da se raztopi. Zaužijte med vadbo. Izotonični napitek C90 High-Carb Drink lahko zaužijete tudi pred vadbo.

Sestavine:

Citrusi:

Maltodekstrin, fruktoza, sredstva za uravnavanje kislosti (trinatrijev citrat), naravne arome. Lahko vsebuje sledove mleka, soje, jajc in kokosa.

Sestavine na 100g na odmerek (94g)
Energijska vrednost 387 kcal 364 kcal

Maščobe

0.5g

0.5g

Ogljikovi hidrati

95g

90g

od tega sladkorji

37g

35g

Beljakovine

0g

0g

Soli

0.56g

0.50g

Lastnosti
Pakiranje 94g, 8x94g
Namen Energija, vzdržljivost, hidracija, vegansko, vegetarijansko
Čas uporabe Med vadbo

Napišite mnenje

Prosimo prijavite se ali registrirajte za mnenje