Menu
Košarica

Omega 3 podpirajo zdravje srca

Omega 3 maščobne kisline so pridobljene iz ribjega olja. Ribje olje je pomemben del zdrave in uravnotežene prehrane. Prispevajo k zniževanju LDL holesterola in zvišujejo raven dobrega, HDL holesterola. Omega 3 maščobne kisline so bogate z EPA in DHA maščobnimi kislinami. EPA in DHA sta pomembni za normalno delovanje srca in uravnavanje krvnega pritiska. Omega 3 maščobne kisline delujejo protivnetno, zato so izredno pomembne za fizično aktivne osebe, saj pripomorejo k hitrejši regeneraciji.

6d Sports Nutrition Omega 3 je prehranski dodatek, ki vsebuje omega 3 maščobne kisline, ki so bogate z EPA in DHA. Omega 3 podpirajo regeneracijo.V podporo splošnemu zdravju se priporoča redno uživanje maščobnih rib (losos...), od 1 do 2 porcij na teden. To priporočilo ustreza povprečnemu dnevnemu v..
39.90 €
Brez DDV: 36.44 €
Najnižja cena zadnjih 30 dni: 36.90 €
Amacx Omega 3 vsebuje visoko koncentrirano ribje olje, ki vsebuje kombinacijo EPA (eikozapentaenojske kisline) in DHA (dokozaheksaenojske kisline), ki sta ključnega pomena za splošno zdravje športnika. Poleg tega dnevni vnos 250 mg EPA in DHA pozitivno vpliva na srce in zmanjšuje vnetja v telesu, ki..
20.95 €
Brez DDV: 19.13 €
Najnižja cena zadnjih 30 dni: 20.95 €
ZEC+ - Health+ Super Omega 3 so kapsule, ki vsebujejo visoke odmerke ribjega olja. So izjemno priljubljeno in preverjeno prehransko dopolnilo, ki telo oskrbi z dragocenimi omega-3 maščobnimi kislinami. Biološka uporabnost omega-3 maščobnih kislin eikozapentaenojske kisline (EPA) in dokozaheksaenojsk..
17.94 € 29.90 €
Brez DDV: 16.38 €
Najnižja cena zadnjih 30 dni: 17.94 €
Prikazujem 1 do 3 od 3 (1 strani)