Menu
Your Cart

NOW Foods Vitamin D3 2000 IU

NOW Foods Vitamin D3 2000 IU
NOW Foods Vitamin D3 2000 IU
NOW Foods Vitamin D3 2000 IU
NOW Foods Vitamin D3 2000 IU
NOW Foods Vitamin D3 2000 IU
  • Dobavljivost: Na zalogi
4.99 €
Brez DDV: 4.56 €

Razpoložljive možnosti


Zdravje Ob obroku 0,09€ / odmerek

Vitamini in minerali so pomemben del vsakodnevne zdrave prehrane.

1
Vitamini in minerali podpirajo normalno delovanje imunskega sistema.
2
Nekateri vitamini in minerali podpirajo normalno delovanje živčnega sistema in energijsko presnovo.
3
Dodatek vitaminov in mineralov je še posebej priporočljiv za vse aktivne posameznike in športnike.
4
Dodatek vitaminov in mineralov je priporočljiv za vse, ki ste podvrženi stresnemu načinu življenja, potovanjem in vremenskim spremembam.
5
Simptomi pomanjkanja vitaminov so padec odpornosti, razpoloženja, moči in energije.
6
Dodatek vitaminov je priporočljiv, saj današnja prehrana ne vsebuje zadostne količine vitaminov in mineralov zaradi česar pride do njihovega pomanjkanja.

NOW Foods Vitamin D3 2000 IU je prehranski dodatek, ki je izredno pomemben tako za splošno populacijo kot tudi za vse rekreativne in vrhunske športnike. O vitaminu D je v zadnjem času veliko govora. Strokovnjaki poudarjajo pozitivne lastnosti vitamina D na imunski sistem, kot enega izmed najpomembnejših vitaminov za krepitev imunskega sistema. Vitamin D oziroma vitamin sonca se sintetizira v koži kadar smo dovolj časa izpostavljeni soncu oziroma UVB žarkom. Za sintezo zadostne količine vitamina D zadošča že 15-minutna izpostavljenost soncu, kar zlahka dosežemo v poletnih mesecih. Sinteza vitamina D je problematična v jesenskih in zimskih mesecih, ko je manj sonca. Sinteza ni dovolj učinkovita, zato ga je priporočljivo dodajati v obliki prehranskih dopolnil. Pomanjkanje vitamina D ima številne negativne učinke na zdravje, kot so zmanjšanje kostne gostote, večje tveganje za nastanek osteoporoze in težave pri presnovi kalcija.

Vitamin D3 prispeva k normalnemu delovanju imunskega sistema. Pomemben je za krepitev imunskega sistema, ki nas ščiti pred raznimi obolenji in virusi. Vitamin D3 podpira normalno delovanje mišic, izboljšuje absorpcijo kalcija in prispeva k zdravju kosti. Pomemben je pri razvoju kosti in zob ter pri absorpciji kalcija in fosforja. Prav tako sodeluje pri proizvodnji hormona testosterona, ki pospešuje regeneracijo mišičnega tkiva, pomaga vzdrževati normalen odstotek telesne maščobe in pomaga proizvajati energijo in moč. Kapsula NOW Vitamin D3 vsebuje 2000 IU oziroma enot vitamin D3. Izdelke proizvajalca NOW najdemo tudi v slovenskih lekarnah.

Uporaba:

Zaužijte 1 kapsulo vitamina D3 dnevno. Priporočenega dnevnega odmerka ne prekoračite. Uporabljajte kot del zdrave in uravnotežene prehrane. Hranite v suhem in temnem prostoru.

Sestavine:

Mehka kapsula (goveja želatina, glicerin, voda), ekstra deviško oljčno olje, vitamin D3 (holekalciferol). Lahko vsebuje sledove mleka, jajc, pšenice in lupinarjev.

 
Sestavine na odmerek (1 kapsula) PDV %
Vitamin D3 2000 IU 250%
Lastnosti
Pakiranje 30 kapsul, 120 kapsul, 180 kapsul
Namen Zdravje, vitalnost
Čas uporabe Z obrokom

Napišite mnenje

Prosimo prijavite se ali registrirajte za mnenje