Menu
Your Cart

Reflex Nutrition Vitamin D3

Reflex Nutrition vitamin D3

Testirano v akreditiranem laboratoriju

Vse serije izdelkov so testirane in certificirane brez prepovedanih snovi s strani certificiranega laboratorija.

Reflex Nutrition Vitamin D3
Najnižja cena zadnjih 30 dni: 14.90 €
  • Dobavljivost: Na zalogi
14.90 €
Brez DDV: 13.61 €
Najnižja cena zadnjih 30 dni: 14.90 €

Zdravje Ob obroku Za 100 dni

Vitamini in minerali so pomemben del vsakodnevne zdrave prehrane.

1
Vitamini in minerali podpirajo normalno delovanje imunskega sistema.
2
Nekateri vitamini in minerali podpirajo normalno delovanje živčnega sistema in energijsko presnovo.
3
Dodatek vitaminov in mineralov je še posebej priporočljiv za vse aktivne posameznike in športnike.
4
Dodatek vitaminov in mineralov je priporočljiv za vse, ki ste podvrženi stresnemu načinu življenja, potovanjem in vremenskim spremembam.
5
Simptomi pomanjkanja vitaminov so padec odpornosti, razpoloženja, moči in energije.
6
Dodatek vitaminov je priporočljiv, saj današnja prehrana ne vsebuje zadostne količine vitaminov in mineralov zaradi česar pride do njihovega pomanjkanja.

Reflex Nutrition Vitamin D3 kapsule vsebujejo 2000 iu vitamina D3. Sintetizira se, ko je koža izpostavljena soncu. V zimskih in jesenskih mesecih smo manj izpostavljeni soncu, zato je priporočljivo dodajanje D3, kajti telo ga ne more proizvesti samo.

Vitamin D je v maščobi topen vitamin. Je edini vitamin, ki ga lahko telo biosintetizira v zadostni meri s pomočjo ultravijolične svetlobe UVB. Ta pogoj pa ni vedno izpolnjen. To se dogaja predvsem z jesenskih in zimskih mesecih. V takšnih pogojih je potreben zadosten vnos vitamina D. V živilih rastlinskega izvora se vitamin D nahaja v obliki ergokalciferola (vitamin D2), medtem ko ga v živilih živalskega izvora najdemo v obliki holekalciferola (vitamin D3). Slednjega pod vplivom UVB žarkov sintetizira tudi človeško telo.

Najpomembnejša naloga vitamina D3 je, da poveča zmožnost tankega črevesa, da absorbira kalcij in fosfor, ter pomaga vzdrževati ustrezno koncentracijo kalcija in fosforja v krvi. Simptomi pomanjkanja tega pomembnega vitamina so izčrpanost, utrujenost, pridobivanje telesne teže, bolečine v sklepih in kosteh, občutljiv imunski sistem, mišični krči, depresija in nihanje razpoloženja. D3 je pomemben za podporo imunskega sistema, za zdrave zobe in kosti, pripomore k normalnemu delovanju mišic in pripomore k boljši absorpciji kalcija.

Izdelki podjetja Reflex Nutrition so testirani s strani akreditiranega laboratorija Informed Sport in ne vsebujejo prepovedanih snovi.

Uporaba:

Zaužijte 1 kapsulo dnevno z obrokom.

Sestavine:

Sredstva za povečanje prostornine (maltodekstrin, celuloza), holekalciferol (vitamin D3), sredstva proti strjevanju (magnezijev stearat, silicijev dioksid, kalcijev silikat).

Sestavine na kapsulo /
Vitamin D3 50μg /
Lastnosti
Pakiranje 100 kapsul
Namen Zdravje, vitalnost
Čas uporabe Z obrokom

Napišite mnenje

Prosimo prijavite se ali registrirajte za mnenje