Menu
Košarica

Amacx Beta Alanine

Amacx Beta Alanine | beta alanin - povečanje zmogljivosti
Novo

Testirano v akreditiranem laboratoriju

Vse serije izdelkov so testirane in certificirane brez prepovedanih snovi s strani certificiranega laboratorija.

Amacx Beta Alanine
Najnižja cena zadnjih 30 dni: 25.95 €
  • Dobavljivost: Na zalogi
25.95 €
Brez DDV: 23.70 €
Najnižja cena zadnjih 30 dni: 25.95 €

ZmogljivostVzdržljivostMoč
Zavira izločanje mlečne kislineZa pred in po vadbi800 mg beta alanina na kapsulo

Beta alanin je idealen dodatek za povečanje moči in vzdržljivosti pred vadbo.

1
Beta alanin vpliva na povečanje moči in zmogljivosti pred vadbo.
2
Vpliva na povečanje aerobne in anaerobne vzdržljivosti.
3
Vpliva na povečanje karnozina v mišicah in zmanjševanje mišične utrujenosti.
4
Beta alanin zmanjšuje kopičenje mlečne kisline v mišicah.
5
Idealen dodatek za vse, ki se ukvarjajo z vzdržljivostnimi (kolesarstvo, maraton, ekipni športi, itd.) ali eksplozivnimi športi (dvigovanje uteži).
6
Dodatek beta alanina po vadbi spodbuja regeneracijo mišic.

Amacx Beta Alanin vsebuje beta-alanin, ki je še posebej koristen pri intenzivni vadbi, saj pomaga zmanjšati zakisanost mišic, ki jo povzroča naporna vadba. Če pogosto intenzivno trenirate ali tekmujete, je zelo pomembno, da imate v mišicah dovolj beta alanina za boj proti zakisanosti mišic. To je še posebej pomembno za športnike, ki ne jedo mesa in rib, kot so vegani ali vegetarijanci, saj s svojo prehrano običajno zaužijejo manj beta alanina.

Beta Alanin je idealen za obremenitve med 30 sekundami in 10 minutami. Beta alanin je nekakšen gradnik v našem telesu, ki ga lahko najdemo tudi v nekaterih živilih (meso/ribe) in ga sami proizvedemo. Pomaga povečati mišično moč, zlasti med kratkimi, hitrimi napori, kot sta sprint ali kolesarje. Beta alanin prispeva k povečanju zalog  karnozina v mišicah, kar pozitivno vpliva na ohranjanje zmogljivosti med vadbo in regeneracijo po vadbi.

  • Tablete počasi sproščajo beta alanin

  • Karnozin je gradbeni material v mišicah

  • 800 mg beta alanina na tableto

  • NZVT certificirano

  • 90 veganskih tablet

Uporaba:

Zaužijte 3-krat dnevno po 2 kapsuli z obrokom. Izdelek uživajte vsaj 6 do 12 tednov za dosego želenega učinka. Po 14 dneh zadostuje že odmerek 2 kapsul z obrokom pred vadbo. Po obdobju 12 tednov priporočamo prekinitev za 10 tednov. Nikoli ne zaužijte več kot 2 tableti hkrati, da zmanjšajte tveganje za mravljinčenje kože.

Opozorila: Primerno samo za odrasle. V primeru nosečnosti, dojenja, bolezni ali jemanja zdravil se pred uporabo posvetujte s strokovnjakom. Prehranskih dopolnil ne smemo uporabljati kot nadomestilo za raznoliko in uravnoteženo prehrano ter zdrav življenjski slog. Ne prekoračite priporočenega dnevnega odmerka. Hraniti v originalni embalaži v temnem in suhem prostoru, nedosegljivo otrokom.

Sestavine:

Beta alanin, sredstvo za povečanje prostornine (mikrokristalna celuloza), TYLOPUR Xtend Nutra® (emulgator (hidroksipropil metilceluloza)), sredstvo za povečanje prostornine (hidroksipropilceluloza), sredstvo za ohranjanje vlage (natrijeva navzkrižna karmeloza), sredstvo proti strjevanju (silicijev dioksid, magnezijev stearat).


Sestavinena kapsulo/
Beta alanin
800mg/
Lastnosti
Pakiranje90 tablet
Namen uporabezmogljivost, vzdržljivost, moč, regeneracija, vegansko, vegetarijansko
Čas uporabepred vadbo, po vadbi

Napišite mnenje

Prosimo prijavite se ali registrirajte za mnenje