Menu
Košarica

Amacx Sports Nutrition Slovenija

Kakršen koli že je vaš športni cilj - velik ali majhen, vam bo Amacx kar najbolje pomagal pri doseganju maksimalne zmogljivosti. Ne samo z našo kakovostno športno prehrano, ampak tudi s svetovanjem in spodbujanjem k doseganju vaših ciljev. Ravno ko ga potrebujete, je Amacx tam, da vam da zadnji zagon. Amacx Sports Nutrition je prehranski partner profesionalne kolesarske ekipe VISMA-LEASE A BIKE in EF EDUCATION-EASYPOST. Ekipa je z Amacx Sports Nutrition v 2023 osvojila Giro d`Italia, Tour de France in Vuelto.
Amacx Beet Shot vsebuje nitrate, ki dokazano izboljšujejo zmogljivost in vzdržljivost ter eksplozivne napore. Za preprečevanje tvorbe nitrozaminov je dodan vitamin C. Amacx Beet Shot je zelo prijetnega okusa in ima nizko vsebnost sladkorja in kalorij. Amacx Beet Shot je idealen za izboljšanje vaše z..
od 2.40 €
Brez DDV:od 2.19 €
Najnižja cena zadnjih 30 dni: od 2.40 €
Amacx Beta Alanin vsebuje beta-alanin, ki je še posebej koristen pri intenzivni vadbi, saj pomaga zmanjšati zakisanost mišic, ki jo povzroča naporna vadba. Če pogosto intenzivno trenirate ali tekmujete, je zelo pomembno, da imate v mišicah dovolj beta alanina za boj proti zakisanosti mišic. To je še..
25.95 €
Brez DDV:23.70 €
Najnižja cena zadnjih 30 dni: 25.95 €
Amacx Caffeine Shot vsebuje 1500 mg izvlečka gvarane, od tega 150 mg naravnega kofeina. Kofein dokazano prispeva k povečanju moči in zmogljivosti pred vadbo. Poskrbi za povišane nivoje energije in koncentracije, zaradi česar je priljubljeno prehransko dopolnilo med športniki in rekreativci. Kof..
od 4.95 €
Brez DDV:od 4.52 €
Najnižja cena zadnjih 30 dni: od 4.95 €
Amacx Caffeine Tabs vsebuje kofein. Kofein je znan po svojih podpornih učinkih pri fizičnem naporu. Amacx Caffeine Tabs poveča pozornost, skrajša reakcijski čas in pomaga ohranjati koncentracijo. Amacx Caffeine Tabs so zato idealni za ključne trenutke med tekmovanji ali treningi.Kofein dokazano pove..
14.95 €
Brez DDV:13.65 €
Najnižja cena zadnjih 30 dni: 14.95 €
Amacx Creatine vsebuje kreatin monohidrat, ki deluje kot vir energije za vaše mišice, zlasti med kratkimi, visoko intenzivnimi napori, kot je sprint. Med temi aktivnostmi vaše telo uporablja kreatin fosfat za ustvarjanje ATP. Energija se v celici proizvaja iz ATP. Kreatin služi kot "skladišče" za kr..
20.95 €
Brez DDV:19.13 €
Najnižja cena zadnjih 30 dni: 20.95 €
Amacx Drink Gel je športni gel, pripravljen za uporabo, saj mu je že dodana voda. Energijski gel vsebuje 30 g ogljikovih hidratov iz posebne matrike ogljikovih hidratov v razmerju 2:1. Matriko ogljikovih hidratov sestavljata maltodekstrin in fruktoza. Dva različna vira ogljikovih hidratov omogo..
od 1.99 €
Brez DDV:od 1.82 €
Najnižja cena zadnjih 30 dni: od 1.99 €
Amacx Elite Bottle je izredno kakovosten bidon podjetja Elite za vodo, pripravo izotoničnega napitka ali napitka z elektroliti. Bidon je prozoren. Izbirate lahko med bidonom prostornine 600ml ali 800ml. Na bidonu je potisk logotipa podjetja Amacx. Bidoni so iz serije Loli...
od 3.95 €
Brez DDV:od 3.24 €
Najnižja cena zadnjih 30 dni: od 3.95 €
Amacx Elite Bottle je izredno kakovosten bidon podjetja Elite za vodo, pripravo izotoničnega napitka ali napitka z elektroliti. Bidon je prozoren. Izbirate lahko med bidonom prostornine 600ml ali 800ml. Na bidonu je potisk logotipa podjetja Amacx. Bidoni so iz serije Loli...
od 3.95 €
Brez DDV:od 3.24 €
Najnižja cena zadnjih 30 dni: od 3.95 €
Amacx Elite Bottle je izredno kakovosten bidon podjetja Elite za vodo, pripravo izotoničnega napitka ali napitka z elektroliti. Bidon je prozoren. Izbirate lahko med bidonom prostornine 550ml ali 750ml. Na bidonu je potisk logotipa podjetja Amacx. Bidoni so iz serije Fly.Glavne značilnosti:bidoni El..
od 5.95 €
Brez DDV:od 4.88 €
Najnižja cena zadnjih 30 dni: od 5.95 €
Amacx Elite Shaker je mešalna posoda za pripravo beljakovinskega ali regeneracijskega napitka po vadbi. Na šejkerju Elite je natisnjen logo Amacx Sport Nutrition. Prostornina mešalne posode znaša 700 ml. ..
4.95 €
Brez DDV:4.06 €
Najnižja cena zadnjih 30 dni: 4.95 €
Amacx Energy Drink je izotonični napitek, ki zagotavlja zadostno oskrbo z gorivom med vzdržljivostno vadbo in ustrezno hidracijo. Izotonični napitek vsebuje mešanico glukoze in fruktoze v razmerju 2:1. Ta matrika omogoča telesu, da absorbira do 90 g ogljikovih hidratov na uro brez pojava prebav..
od 22.95 €
Brez DDV:od 20.96 €
Najnižja cena zadnjih 30 dni: od 22.95 €
Amacx Energy Fruit Chew je okusen sadni prigrizek, ki je sestavljen iz posebne matrike ogljikovih hidratov v razmerju 2:1. Mešanico ogljikovih hidratov sestavljata fruktoza in glukoza. Razmerje glukoze in fruktoze 2:1 zagotavlja hitro absorpcijo ogljikovih hidratov, kar omogoča hitro oskrbo z energi..
od 1.99 €
Brez DDV:od 1.82 €
Najnižja cena zadnjih 30 dni: od 1.99 €
Prikazujem 1 do 12 od 30 (3 strani)