Menu
Košarica

PREBAVA

Študije so pokazale, da dodatki probiotikov povečajo presnovo ogljikovih hidratov pri vzdržljivostnih športnikih, kar vam omogoča, da dlje delujete na višji ravni. Zdravo delovanje črevesja je bistvenega pomena, ko gre za vsakodnevno zdravje in dobro počutje ter atletsko uspešnost. Zdrave črevesne bakterije so povezane z več zdravstvenimi koristmi, vključno z izgubo teže, izboljšano prebavo, izboljšano imunsko funkcijo in zmanjšanim tveganjem za nekatere bolezni.

Črevesje je osrednjega pomena za podporo optimalnega zdravja. Vsebuje več kot 70 % telesnih imunskih celic in 10-krat več bakterij, kot jih imamo v celotnem telesu. Mikrobioto sestavlja veliko različnih vrst bakterij, od katerih nekatere veljajo za prijazne, druge pa za patogene. Dobre bakterije obložijo črevesno steno in pomagajo ustaviti prehajanje toksinov in škodljivih snovi v telo, zato so pomembne za optimalno zdravje.

Glutamin je pogojno esencialna aminokislina, ki sodeluje pri sintezi beljakovin v človeškem telesu. Glutamin je najpogosteje zastopana aminokislina v telesu. Telo jo lahko sintetizira samo, vendar ne v zadostnih količinah kadar smo podvrženi stresu, boleznim, virusom, okužbam in nenazadnje naporni vadbi. V naštetih situacijah je poraba glutamina izredno visoka, zato ga telo ne more samo proizvajati v zadostni meri. V ta namen ga je priporočljivo dodajati v obliki prehranskih dopolnil. Glutamin je primarno gorivo imunskega sistema, pomemben je za zdravje črevesja in črevesne sluznice, ki sta pogoj za zdravo in urejeno prebavo ter močan imunski sistem.

Soccer Supplement - Probiotic so kapsule, ki vsebujejo 7,5 milijard probiotičnih bakterij Bacillus coagulans, prebiotik (inulin) in mešanico prebavnih encimov DigeZyme® (amilaza, laktaza, celulaza, proteaza, lipaza). Te kapsule so bile razvite za izboljšanje in vzdrževanje zdravja čre..
24.46 € 34.95 €
Brez DDV: 22.34 €
Najnižja cena zadnjih 30 dni: 24.47 €
ZEC+ - Glutamine je ena najpomembnejših aminokislin v prehrani (še posebej aktivne populacije), ki sodeluje pri številnih telesnih funkcijah. Dodatek glutamina je še posebej koristen pri hiperkataboličnih stresnih situacijah (regeneracija, poškodbe, kalorični deficit), kjer pogos..
23.90 €
Brez DDV: 21.83 €
Najnižja cena zadnjih 30 dni: 23.90 €
Prikazujem 1 do 2 od 2 (1 strani)