Menu
Your Cart

Vitamini in minerali - zaščita pred virusi in prehladi

PEAK Ultra A-Z je izredno kakovosten vitaminsko-mineralni kompleks, ki vsebuje kar 14 vitaminov in 14 mineralov. Oskrba z mikrohranili, kamor spadajo tudi vitamini in minerali, je ključnega pomena za naše zdravje in delovanje imunskega sistema. Zadosten vnos vitaminov in mineralov je še posebej pome..
14.90 €
Brez DDV: 13.61 €
PEAK Vitamin B Complex vsebuje B vitamine, ki so nujno potrebni za normalno delovanje našega organizma. Vitamin B so vodotopni vitamini. Pomanjkanje B vitaminov je zelo pogost pojav, ki je povezan s številnimi funkcionalnimi izgubami. Zadosten vnos vitaminov B je pomemben za:zmanjšanje utrujeno..
10.90 €
Brez DDV: 9.95 €
PEAK Vitamin C, znan tudi kot askorbinska kislina, opravlja različne funkcije v človeškem telesu. Njegova glavna naloga je podpora imunskega sistema. Poleg tega je vitamin C pomemben kofaktor za tvorbo kolagena (vezivno tkivo, zobje, dlesni, kosti, koža in krvne žile). Kapsula vsebuje kar 750 m..
9.90 €
Brez DDV: 9.04 €
PEAK Vitamin D je izredno pomembno prehransko dopolnilo za krepitev imunskega sistema zlasti v jesenskih in zimskih mesecih, ko smo manj izpostavljeni soncu. Vitamin D je esencialna snov, ki opravlja vlogo prohormona. Vitamin D se običajno sintetizira z izpostavljenostjo soncu. Izpostavljenost ..
10.90 €
Brez DDV: 9.95 €
PEAK Vitamins A-Z je multivitaminski dodatek, ki vsebuje kar 27 vitaminov, mineralov in elementov v sledeh. Vitamini in minerali podpirajo normalno delovanje imunskega sistema ter so vključeni v številne pomembne telesne in presnovne funkcije. Vitamins A-Z podpira pravilno delovanje našega organizma..
10.90 €
Brez DDV: 9.95 €
PEAK ZMA je izredno učinkovito prehransko dopolnilo, ki ga sestavljajo cink (cinkov L-monometionin), magnezij in vitamin B6. Omenjena matrika je izredno pomembna za celotno presnovo, regulacijo hormonskega sistema in vzdrževanje normalne ravni testosterona v krvi. Testosteron je znan kot eden izmed ..
16.90 €
Brez DDV: 15.43 €
6d Sports Nutrition Iron Ferrochel® vsebuje železo v obliki železovega bisglicinata, ki se izredno dobro absorbira in vsebuje še dodatek vitaminov B6, B9 in B12. Železo ima v telesu izjemno pomembno vlogo pri prenašanju kisika v krvi, pri gradnji mišic in pri presnovi. Železo je ključnega pomen..
20.90 €
Brez DDV: 19.09 €
6d Sports Nutrition Multi Vitamin je prehranski dodatek, ki vsebuje vse pomembne vitamine in minerale, ki so pomembni za vzdržljivostne športnike. Vitamini in minerali v človeškem telesu sodelujejo v številnih procesih. Zato jih je treba uživati ​​kot del vsakodnevne prehrane. Nekateri vitamini..
25.90 €
Brez DDV: 23.65 €
6d Sports Nutrition Vitamin D3 Drops so kapljice z vitaminom D3, ki ima pomembno vlogo pri absorpciji kalcija v telesu, pri krčenju mišic in imunosti.Sončna svetloba je najpomembnejši vir vitamina D. Poleg tega prehranski vnos vitamina D pogosto ne zadostuje potrebam po vitaminu D. Pomanjkanje ..
13.90 €
Brez DDV: 12.69 €
Amacx Magnesium Liquid je shot, ki vsebuje magnezij in vitamin C. Magnezij zagotavlja dodatno energijo v primeru utrujenosti. Vitamin C podpira vaš energetski metabolizem, magnezij pa pomaga vzdrževati normalno mišično funkcijo med vadbo. Magnezijev shot vsebuje magnezij v obliki magnezijevega ..
od 4.95 €
Brez DDV: od 4.52 €
Amacx Sport Multi je izredno kakovostno prehransko dopolnilo, ki vsebuje vitamine in minerale, ki so nujno potrebni za športnike, rekreativce in splošno populacijo. Mešanica vitaminov in mineralov je posebno zasnovana za aktivno populacijo. Športniki, rekreativci in vsi fizično aktivni, ste konstant..
24.95 €
Brez DDV: 22.79 €
NOW Foods Vitamin D3 1000 IU je prehranski dodatek, ki je izredno pomemben tako za splošno populacijo kot tudi za vse rekreativne in vrhunske športnike. O vitaminu D je v zadnjem času veliko govora. Strokovnjaki poudarjajo pozitivne lastnosti vitamina D na imunski sistem, kot enega izmed najpom..
18.99 €
Brez DDV: 17.34 €
Prikazujem 1 do 12 od 18 (2 strani)