Menu
Your Cart

Aminokisline podpirajo regeneracijo po vadbi

PEAK Arginin je ena najpomembnejših aminokislin in sodeluje pri številnih telesnih funkcijah. Arginin je zelo priljubljen pri športnikih kot predhodnik dušikovega oksida (NO). Arginin je obogaten s kompleksom B vitaminov, ki med drugim pripomorejo k zmanjševanju simptomov utrujenosti in oh..
19.90 €
Brez DDV: 18.17 €
PEAK BCAA TST so aminokisline z razvejano verigo v učinkovitem razmerju 2:1:1 (L-levcin : L-izolevcin : L-valin). BCAA TST so predhodno raztopljene v jabolčni kislini in prekristalizirane, kar omogoča hitro in popolno topnost v vodi. Prav tako se aminokisline izredno hitro absorbirajo in vstopijo v ..
od 29.90 €
Brez DDV: od 27.31 €
PEAK Beta alanin je zelo učinkovit in priljubljen dodatek v športni prehrani, ki skrbi za razpoložljivost karnozina v mišicah. Beta alanin je še posebej priljubljen pri vzdržljivostnih športnikih, treningu moči in treningu eksplozivne moči. Še posebej učinkovit je v kombinaciji s kreatinom. Peakov b..
19.90 €
Brez DDV: 18.17 €
Dymatize glutamin vsebuje 100% čisti mikronizirani glutamin v prahu. L-glutamin je ena najpomembnejših aminokislin v prehrani (še posebej aktivne populacije), ki sodeluje pri številnih telesnih funkcijah.Dodatek glutamina je še posebej koristen pri hiperkataboličnih stresnih situacijah (re..
26.90 €
Brez DDV: 24.57 €
Prikazujem 1 do 4 od 4 (1 strani)