Menu
Your Cart

Regeneracija - hrana za hitrejšo obnovo mišic

PEAK Arginin je ena najpomembnejših aminokislin in sodeluje pri številnih telesnih funkcijah. Arginin je zelo priljubljen pri športnikih kot predhodnik dušikovega oksida (NO). Arginin je obogaten s kompleksom B vitaminov, ki med drugim pripomorejo k zmanjševanju simptomov utrujenosti in oh..
19.90 €
Brez DDV: 18.17 €
PEAK BCAA TST so aminokisline z razvejano verigo v učinkovitem razmerju 2:1:1 (L-levcin : L-izolevcin : L-valin). BCAA TST so predhodno raztopljene v jabolčni kislini in prekristalizirane, kar omogoča hitro in popolno topnost v vodi. Prav tako se aminokisline izredno hitro absorbirajo in vstopijo v ..
od 29.90 €
Brez DDV: od 27.31 €
PEAK Beta alanin je zelo učinkovit in priljubljen dodatek v športni prehrani, ki skrbi za razpoložljivost karnozina v mišicah. Beta alanin je še posebej priljubljen pri vzdržljivostnih športnikih, treningu moči in treningu eksplozivne moči. Še posebej učinkovit je v kombinaciji s kreatinom. Peakov b..
19.90 €
Brez DDV: 18.17 €
6d Sports Nutrition Cherry Juice vsebuje 100% naraven koncentrat češnjevega soka, ki ima zelo močne antioksidativne in protivnetne učinke. Podpira regeneracijo mišic v obdobju visoko intenzivnih treningov ali med tekmovanji, ko je na voljo manj časa za regeneracijo (etapne tekme, turnirji, ipd.).Kon..
23.90 €
Brez DDV: 21.83 €
Dymatize glutamin vsebuje 100% čisti mikronizirani glutamin v prahu. L-glutamin je ena najpomembnejših aminokislin v prehrani (še posebej aktivne populacije), ki sodeluje pri številnih telesnih funkcijah.Dodatek glutamina je še posebej koristen pri hiperkataboličnih stresnih situacijah (re..
26.90 €
Brez DDV: 24.57 €
HIGH5 Recovery Drink je regeneracijski napitek z beljakovinami in ogljikovimi hidrati. Namenjen je regeneraciji po športni aktivnosti. Med vadbo pride do izčrpanja zalog glikogena, ki jih je po vadbi potrebno nadomestiti s kakovostnimi ogljikovimi hidrati. Mešanica ogljikovih hidratov v izdelku posk..
od 2.49 €
Brez DDV: od 2.27 €
SIS REGO Rapid Recovery je odličen regeneracijski napitek, namenjen uporabi po treningu ali tekmi. Vsebuje mešanico ogljikovih hidratov (maltodekstrin in fruktoza), ki poskrbi za obnovitev glikogenskih zalog po treningu ali tekmi. Izdelek vsebuje 20 g beljakovin, ki so potrebne za vzdrževanje in obn..
od 1.87 € od 2.50 €
Brez DDV: od 1.71 €
TORQ Recovery Drink je izredno napreden regeneracijski izdelek namenjen regeneraciji, rehidraciji in zapolnitvi glikogenskih zalog po vadbi. Vsebuje kakovostne beljakovine, ogljikov hidrate, vitamine in elektrolite. Vsebuje napredno matriko ogljikovih hidratov, ki jo sestavljata maltodekstrin in fru..
od 16.10 € od 22.99 €
Brez DDV: od 14.70 €
Victus Nutrition Water vsebuje kar 36 makro in mikro nutrientov, ki igrajo pomembno vlogo pri regeneraciji po vadbi. Za razliko od običajnih regeneracijskih napitkov, Nutrition Water ne vsebuje le beljakovin in ogljikovih hidratov, temveč tudi druge sestavine, ki podpirajo regeneracijo. Ta hranila p..
od 3.00 €
Brez DDV: od 2.74 €
Victus - 03 After: Nutrition Water Box (20 servings)
Akcija Novo
Victus Nutrition Water vsebuje kar 36 makro in mikro nutrientov, ki igrajo pomembno vlogo pri regeneraciji po vadbi. Za razliko od običajnih regeneracijskih napitkov, Nutrition Water ne vsebuje le beljakovin in ogljikovih hidratov, temveč tudi druge sestavine, ki podpirajo regeneracijo. Ta hranila p..
od 36.40 € od 52.00 €
Brez DDV: od 33.24 €
Victus - Intro Box je promocijsko pakiranje izdelkov Energy Water (3 vrečice) in Nutrition Water (3 vrečice). Paket je sestavljen z namenom, da vam omogočimo testiranje okusa in funkcionalnosti Victus izdelkov. Energy WaterVictus Energy Water vsebuje skrbno izbrano mešanico sestavin, ki pripomo..
12.00 €
Brez DDV: 10.96 €
Prikazujem 1 do 11 od 11 (1 strani)