Menu
Your Cart

Akcijska ponudba in promo paketi

6d Sports Nutrition Caffeine Chewing Gum so žvečilni gumiji, ki so primerni za vse športnike, ki želijo povečati energijo in koncentracijo pred ali med vadbo.Splošno znano je, da kofein vpliva na povečano duševno budnost in vpliva na zmanjšanje utrujenosti. Kofein vpliva na izboljšanje zmogljivosti ..
od 1.92 € od 3.19 €
Brez DDV: od 1.75 €
6d Sports Nutrition Energy Bar so okusne energijske ploščice za hitro oskrbo z ogljikovimi hidrati in natrijem pred in med vzdržljivostno vadbo. Poleg prave športne pijače so tudi energijske ploščice in geli pogosto ključnega pomena za hitro in lahko prebavljivo oskrbo z energijo med (vzdržljiv..
od 8.94 € od 14.90 €
Brez DDV: od 8.16 €
Go On Nutrition arašidovo maslo odlikuje 100% vsebnost arašidov. Arašidovo maslo ne vsebuje palmovega olja ali umetnih aditivov. Prav tako ne vsebuje dodanega sladkorja in soli. Arašidovo maslo vsebuje izredno visoka kakovost kakovostnih rastlinskih beljakovin (27%) in prehranskih vlaknin. Arašidi s..
2.80 € 5.09 €
Brez DDV: 2.56 €
HIGH5 Energy Bar je naravna energijska ploščica, sestavljena iz suhega sadja, žitaric in oreščkov. Ploščica vsebuje enostavne in kompleksne ogljikove hidrate z nizkim glikemičnim indeksom. Zagotavlja konstantno energijo dlje časa. Primerna je kot prigrizek ali nadomestek obroka.Ploščica vsebuje oglj..
od 0.90 € od 1.99 €
Brez DDV: od 0.82 €
HIGH5 Energy Gel Aqua je tekoč energijski gel, ki je razredčen z vodo, zato je njegova uporaba zelo preprosta. Priljubljen je posebej med tekači. Vsebuje 23 g ogljikovih hidratov, ki zagotovijo energijo med aktivnostjo in pripomorejo k boljši vzdržljivosti. Namenjen je uporabi med aktivnostjo, lahko..
od 0.90 € od 1.79 €
Brez DDV: od 0.82 €
HIGH5 Energy Gel Aqua with Caffeine je zelo priljubljen med tekači, kolesarji in triatlonci zaradi hitre in enostavne uporabe ter odlične teksture. Energijski gel vsebuje 23 g ogljikovih hidratov iz maltodekstrina in 30 mg kofeina. Uporablja sem pred in med vadbo. Ogljikovi hidrati oskrbijo telo z e..
od 0.90 € od 1.99 €
Brez DDV: od 0.82 €
HIGH5 Recovery Bar so beljakovinsko-hidratne ploščice, ki so namenjene uporabi po vadbi. Vsebujejo 14 g kakovostnih beljakovin (sojine in mlečne beljakovine), ki skrbijo za vzdrževanje mišične mase in regeneracijo ter 21 g ogljikovih hidratov, ki zapolnijo izčrpane zaloge mišičnega glikogena po akti..
od 1.19 € od 2.39 €
Brez DDV: od 1.09 €
Neversecond C90 High-Carb Drink Mix je izotoničen napitek, ki zagotavlja kar 90 g ogljikovih hidratov na odmerek. Vsebuje posebno matriko ogljikovih hidratov AJ21, ki jo sestavljata maltodekstrin in fruktoza v razmerju 2:1. Omenjena matrika omogoča večjo absorpcijo ogljikovih hidratov v primerjavi z..
od 2.70 € od 4.50 €
Brez DDV: od 2.47 €
SIS GO Energy + Electrolyte Gel je energijski gel z elektroliti, ki zagotavlja hitro in učinkovito oskrbo z lahko prebavljivi ogljikovimi hidrati, ki ne bodo obremenili želodca. Maltodesktrin je kompleksen ogljikov hidrat, ki zagotavlja takojšno oskrbo z energijo. Se izredno hitro prebavi in ne obre..
od 1.25 € od 2.50 €
Brez DDV: od 1.14 €
SIS GO Hydro so nizkokalorične šumeče tablete, ki vsebujejo ključne elektrolite za optimalno hidracijo med treningom ali tekmo. Ustrezna hidracija je pogoj za dosego vrhunskih rezultatov.Med aktivnostjo se znojimo in izgubljamo tekočino in elektrolite, ki jih nujno potrebno nadomestiti, preden se po..
od 5.44 € od 9.90 €
Brez DDV: od 4.97 €
SIS Go Isotonic Energy Gel so eni najbolj preizkušenih energijskih gelov na tržišču z dolgo tradicijo. Namenjeni so uporabi med aktivnostjo, da telesu zagotovijo hitro oskrbo z ogljikovimi hidrati in energijo. Izotonični geli so lahko prebavljivi, zaužijemo jih lahko brez vode, kar zmanjšuje tveganj..
od 1.00 € od 2.40 €
Brez DDV: od 0.91 €
SIS REGO Rapid Recovery je odličen regeneracijski napitek, namenjen uporabi po treningu ali tekmi. Vsebuje mešanico ogljikovih hidratov (maltodekstrin in fruktoza), ki poskrbi za obnovitev glikogenskih zalog po treningu ali tekmi. Izdelek vsebuje 20 g beljakovin, ki so potrebne za vzdrževanje in obn..
od 1.25 € od 2.50 €
Brez DDV: od 1.14 €
Prikazujem 1 do 12 od 12 (1 strani)