Menu
Your Cart

Zdravje - zaščita imunskega sistema pred virusi

PEAK Ultra A-Z je izredno kakovosten vitaminsko-mineralni kompleks, ki vsebuje kar 14 vitaminov in 14 mineralov. Oskrba z mikrohranili, kamor spadajo tudi vitamini in minerali, je ključnega pomena za naše zdravje in delovanje imunskega sistema. Zadosten vnos vitaminov in mineralov je še posebej pome..
14.90 €
Brez DDV: 13.61 €
PEAK Vitamin B Complex vsebuje B vitamine, ki so nujno potrebni za normalno delovanje našega organizma. Vitamin B so vodotopni vitamini. Pomanjkanje B vitaminov je zelo pogost pojav, ki je povezan s številnimi funkcionalnimi izgubami. Zadosten vnos vitaminov B je pomemben za:zmanjšanje utrujeno..
10.90 €
Brez DDV: 9.95 €
PEAK Vitamin C, znan tudi kot askorbinska kislina, opravlja različne funkcije v človeškem telesu. Njegova glavna naloga je podpora imunskega sistema. Poleg tega je vitamin C pomemben kofaktor za tvorbo kolagena (vezivno tkivo, zobje, dlesni, kosti, koža in krvne žile). Kapsula vsebuje kar 750 m..
9.90 €
Brez DDV: 9.04 €
PEAK Vitamin D je izredno pomembno prehransko dopolnilo za krepitev imunskega sistema zlasti v jesenskih in zimskih mesecih, ko smo manj izpostavljeni soncu. Vitamin D je esencialna snov, ki opravlja vlogo prohormona. Vitamin D se običajno sintetizira z izpostavljenostjo soncu. Izpostavljenost ..
10.90 €
Brez DDV: 9.95 €
PEAK Vitamins A-Z je multivitaminski dodatek, ki vsebuje kar 27 vitaminov, mineralov in elementov v sledeh. Vitamini in minerali podpirajo normalno delovanje imunskega sistema ter so vključeni v številne pomembne telesne in presnovne funkcije. Vitamins A-Z podpira pravilno delovanje našega organizma..
10.90 €
Brez DDV: 9.95 €
PEAK ZMA je izredno učinkovito prehransko dopolnilo, ki ga sestavljajo cink (cinkov L-monometionin), magnezij in vitamin B6. Omenjena matrika je izredno pomembna za celotno presnovo, regulacijo hormonskega sistema in vzdrževanje normalne ravni testosterona v krvi. Testosteron je znan kot eden izmed ..
16.90 €
Brez DDV: 15.43 €
6d Sports Nutrition Collagen Peptan® je idealen dodatek pred vadbo z namenom krepitve in obnove kosti, hrustanca, kit in vezi. Poškodbe mišično-skeletnega sistema kamor spadajo poškodbe skeletnih mišic, kit, vezi, kosti in hrustanca, so najpogostejše poškodbe rekreativcev in elitnih športn..
od 28.50 €
Brez DDV: od 26.03 €
6d Sports Nutrition Iron Ferrochel® vsebuje železo v obliki železovega bisglicinata, ki se izredno dobro absorbira in vsebuje še dodatek vitaminov B6, B9 in B12. Železo ima v telesu izjemno pomembno vlogo pri prenašanju kisika v krvi, pri gradnji mišic in pri presnovi. Železo je ključnega pomen..
20.90 €
Brez DDV: 19.09 €
6d Sports Nutrition Multi Vitamin je prehranski dodatek, ki vsebuje vse pomembne vitamine in minerale, ki so pomembni za vzdržljivostne športnike. Vitamini in minerali v človeškem telesu sodelujejo v številnih procesih. Zato jih je treba uživati ​​kot del vsakodnevne prehrane. Nekateri vitamini..
25.90 €
Brez DDV: 23.65 €
6d Sports Nutrition Omega 3 je prehranski dodatek, ki vsebuje omega 3 maščobne kisline, ki so bogate z EPA in DHA. Omega 3 podpirajo regeneracijo.V podporo splošnemu zdravju se priporoča redno uživanje maščobnih rib (losos...), od 1 do 2 porcij na teden. To priporočilo ustreza povprečnemu dnevnemu v..
36.90 €
Brez DDV: 33.70 €
6d Sports Nutrition Vitamin D3 Drops so kapljice z vitaminom D3, ki ima pomembno vlogo pri absorpciji kalcija v telesu, pri krčenju mišic in imunosti.Sončna svetloba je najpomembnejši vir vitamina D. Poleg tega prehranski vnos vitamina D pogosto ne zadostuje potrebam po vitaminu D. Pomanjkanje ..
13.90 €
Brez DDV: 12.69 €
Amacx Magnesium Liquid je shot, ki vsebuje magnezij in vitamin C. Magnezij zagotavlja dodatno energijo v primeru utrujenosti. Vitamin C podpira vaš energetski metabolizem, magnezij pa pomaga vzdrževati normalno mišično funkcijo med vadbo. Magnezijev shot vsebuje magnezij v obliki magnezijevega ..
od 4.95 €
Brez DDV: od 4.52 €
Prikazujem 1 do 12 od 22 (2 strani)