Menu
Košarica

Blog RSS Feed

26 feb. Ketoni - skrivno orožje profesionalnih športnikov
0 13
V svetu vzdržljivostnih športov športniki nenehno iščejo inovativne načine za izboljšanje svoje zmogljivosti. Ena takšnih sprememb, ki je v zadnjem času pritegnila veliko pozornosti, je uporaba ketono..
30 nov. Ali lahko zaradi vitamina D postanete boljši kolesar?
0 371
Kaj je vitamin D in kako vpliva na naše zdravje in telesno zmogljivost?Vitamin D je hranilo, ki ga uživamo in hormon, ki ga proizvaja naše telo. Je v maščobi topen vitamin, za katerega je že dolgo zna..
29 nov. Kako okrepiti imunski sistem v zimskih mesecih?
0 292
Kako vzdrževati močan imunski sistem med treningi v mrzlih zimskih mesecih (zunaj ali na trenažerju)?Sezona prehladov in gripe sta pred nami. Prav tako se je potrebno pričeti pripravljati na naseldnjo..
16 nov. Prehrana pri indoor kolesarjenju
0 4773
Indoor kolesarjenje je v zadnjih letih pridobilo izjemen pomen za trenažni proces in postaja vse bolj priljubljeno med kolesarji, tako profesionalnimi kot amaterskimi. Različne aplikacije vam omogočaj..
10 nov. Športna prehrana za flag fotball
0 274
Flag football igralci morajo biti zelo dobro fizični pripravljeni in spretni, če želijo igrati na najvišjem nivoju. Za najboljše rezultate pa morajo morajo igralci flag footballa veliko pozornosti pos..
05 nov. Revolucija v svetu kolesarstva
0 519
Kako je mogoče, da lahko profesionalni kolesarji dosegajo takšne rezultate v zadnjem letu ali dveh? Preboji v znanosti o prehrani so kolesarjem omogočili, da zaužijejo več ogljikovih hidratov na uro k..
27 okt. Kako lahko izboljšate svoje rezultate pri teku na smučeh?
0 1084
Za vas smo zbrali nekaj nasvetov, da boste imeli pregled nad tem, kaj lahko zaužijete in kdaj, da boste imeli dovolj energije na dirki. Pravilna prehranska strategija prispeva k izboljšanju zmogljivos..
23 okt. Samantha Ecker na Ironmanu Kona
0 296
Samantha Ecker je triatlonka in ambasadorka pri Amacx Sports Nutrition. 14. oktobra se je Samantha udeležila Ironman tekme v Koni, ki velja za najbolj prestižno tekmovanje v sezoni. Tekmovalke so mora..
16 okt. Oseba X - dnevnik neznane kolesarke, 1.del
2 360
Za ohranjaje zdravja in dobrega počutja je potrebnih le nekaj ur telesne dejavnosti na teden. Šport pa lahko predstavlja tudi učinkovito orodje za sproščanje. In to je kolesarstvo pri meni zagotovo.Mo..
21 avg. Kako pomembni so elektroliti?
0 448
Kako pomembni so elektroliti?Številne blagovne znamke prehranih dopolnil priporočajo elektrolite. Navsezadnje gre za velik posel. Toda kaj so in ali dejansko prispevajo k izboljšanju zmogljivosti?Tuka..
31 jul. Izotonik, energijski gel ali ploščica?
0 639
Kot že dolgo vemo, reden vnos ogljikovih hidratov izboljšajo zmogljivost med daljšimi in intenzivnimi dirkami. Ohranjanje hidracije lahko pomaga preprečiti hudo dehidracijo in prav tako prispeva k uči..
29 jul. 120 g ogljikovih hidratov na uro? Da ali ne?
0 318
Smernice pred 10 leti so navajale, da mora biti vnos ogljikovih hidratov med vadbo 30-60 gramov na uro. V nekaterih primerih je to vodilo do vnosa 90 g/h. Nedavno pa je bil objavljen članek, ki je pre..
Prikazujem 1 do 12 od 44 (4 strani)