Menu
Your Cart

Energijske ploščice za kolesarje in tekače

6d Sports Nutrition Energy Bar so okusne energijske ploščice za hitro oskrbo z ogljikovimi hidrati in natrijem pred in med vzdržljivostno vadbo. Poleg prave športne pijače so tudi energijske ploščice in geli pogosto ključnega pomena za hitro in lahko prebavljivo oskrbo z energijo med (vzdržljiv..
od 10.44 € od 14.90 €
Brez DDV: od 9.53 €
6d Sports Nutrition Energy Bar so okusne energijske ploščice za hitro oskrbo z ogljikovimi hidrati in natrijem pred in med vzdržljivostno vadbo. Nova formulacija vsebuje le naravne sestavine. Odlikujejo jih odlični in polni sadni okusi ter mehka tekstura. Energijske ploščice so idealne za upora..
od 14.90 €
Brez DDV: od 13.61 €
6d Sports Nutrition Energy Cake so lahko prebavljive energijske ploščice s posebno matriko ogljikovih hidratov in dodatkom natrija, ki je pomemben elektrolit. Poleg prave športne pijače so tudi energijske ploščice pogosto ključne za hitro in lahko prebavljivo oskrbo z energijo med vzdržljivostn..
od 9.50 €
Brez DDV: od 8.68 €
6d Sports Nutrition Energy Fruit so okusne sadne energijske ploščice, ki vsebujejo napredno matriko ogljikovih hidratov in natrij, ki je eden izmed najpomembnejših elektrolitov.Poleg prave športne pijače so tudi energijske ploščice in geli pogosto ključnega pomena za hitro in lahko prebavljivo oskrb..
od 21.90 €
Brez DDV: od 20.00 €
6d Sports Nutrition Energy Nougat so lahko prebavljive energijske ploščice. Vsebujejo posebno matriko ogljikovih hidratov v razmerju 2:1 in natrij. Poleg prave športne pijače so tudi energijske ploščice in geli pogosto ključnega pomena za hitro in lahko prebavljivo oskrbo z energijo med vzdržlj..
od 11.90 €
Brez DDV: od 10.87 €
Blackfriars Flapjacks
Akcija Novo
Blackfriars Flapjack je energijska ploščica iz ovsenih kosmičev, različnih oblivov (čokolada, jogurt, karamela, itd.) in različnih dodatkov (sadje, sadni džem, koščki čokolade, itd.). Vsebuje skrbno izbrane sestavine. Ploščice so pečene v pečici.Flapjacki oziroma energijske ploščice so izredno ..
od 0.88 € od 1.59 €
Brez DDV: od 0.80 €
HIGH5 Energy Bar je naravna energijska ploščica, sestavljena iz suhega sadja, žitaric in oreščkov. Ploščica vsebuje enostavne in kompleksne ogljikove hidrate z nizkim glikemičnim indeksom. Zagotavlja konstantno energijo dlje časa. Primerna je kot prigrizek ali nadomestek obroka.Ploščica vsebuje oglj..
od 1.10 € od 1.99 €
Brez DDV: od 1.00 €
HIGH5 Recovery Bar so beljakovinsko-hidratne ploščice, ki so namenjene uporabi po vadbi. Vsebujejo 14 g kakovostnih beljakovin (sojine in mlečne beljakovine), ki skrbijo za vzdrževanje mišične mase in regeneracijo ter 21 g ogljikovih hidratov, ki zapolnijo izčrpane zaloge mišičnega glikogena po akti..
od 1.43 € od 2.39 €
Brez DDV: od 1.31 €
Maurten Solid 225 je prva energijska ploščica, ki jo je razvilo švedsko podjetje Maurten. Solid je prvi izdelek, ki ne temelji na tehnologiji hidrogela. Energijske ploščice so bile oblikovane tako, da vsebujejo le nujno potrebne sestavine, brez nepotrebnih dodatkov. Lahko bi rekli, da so se pri Maur..
od 3.39 €
Brez DDV: od 3.10 €
Maurten Solid C 225 je prva energijska ploščica, ki jo je razvilo švedsko podjetje Maurten. Solid je prvi izdelek, ki ne temelji na tehnologiji hidrogela. Energijske ploščice so bile oblikovane tako, da vsebujejo le nujno potrebne sestavine, brez nepotrebnih dodatkov. Lahko bi rekli, da so se pri Ma..
od 3.39 €
Brez DDV: od 3.10 €
SIS Beta Fuel Energy Chew so žvečljive energijske ploščice, ki zagotavljajo 46 g lahko in hitro prebavljivih ogljikovih hidratov. Izboljšano in znanstveno razvito hidratno matriko sestavljata maltodekstrin in fruktoza v razmerju 1:0,8. Nova hidratna matrika poskrbi za še hitrejšo in večjo absorpcijo..
od 2.80 €
Brez DDV: od 2.56 €
SIS - GO Energy Bakes
Akcija Novo
SIS Go Energy Bakes je energijska ploščica, ki telo oskrbi s 30 g ogljikovih hidratov na ploščico. Energijske ploščice Energy Bakes vsebujejo mešanico ogljikovih hidratov v razmerju 2:1. Med aktivnostjo prihaja do praznjenja glikogenskih zalog. Nastopi utrujenost. Z namenom izboljšanja zmogljiv..
od 1.40 € od 2.00 €
Brez DDV: od 1.28 €
Prikazujem 1 do 12 od 13 (2 strani)