Menu
Your Cart

Energijske ploščice za kolesarje in tekače

6d Sports Nutrition Energy Bar so okusne energijske ploščice za hitro oskrbo z ogljikovimi hidrati in natrijem pred in med vzdržljivostno vadbo. Poleg prave športne pijače so tudi energijske ploščice in geli pogosto ključnega pomena za hitro in lahko prebavljivo oskrbo z energijo med (vzdržljiv..
od 8.94 € od 14.90 €
Brez DDV: od 8.16 €
6d Sports Nutrition Energy Bar so okusne energijske ploščice za hitro oskrbo z ogljikovimi hidrati in natrijem pred in med vzdržljivostno vadbo. Nova formulacija vsebuje le naravne sestavine. Odlikujejo jih odlični in polni sadni okusi ter mehka tekstura. Energijske ploščice so idealne za upora..
od 14.90 €
Brez DDV: od 13.61 €
6d Sports Nutrition Energy Cake so lahko prebavljive energijske ploščice s posebno matriko ogljikovih hidratov in dodatkom natrija, ki je pomemben elektrolit. Poleg prave športne pijače so tudi energijske ploščice pogosto ključne za hitro in lahko prebavljivo oskrbo z energijo med vzdržljivostn..
od 9.50 €
Brez DDV: od 8.68 €
6d Sports Nutrition Energy Fruit so okusne sadne energijske ploščice, ki vsebujejo napredno matriko ogljikovih hidratov in natrij, ki je eden izmed najpomembnejših elektrolitov.Poleg prave športne pijače so tudi energijske ploščice in geli pogosto ključnega pomena za hitro in lahko prebavljivo oskrb..
od 21.90 €
Brez DDV: od 20.00 €
6d Sports Nutrition Energy Fruit + Caffeine so okusne sadne energijske ploščice, ki vsebujejo napredno matriko ogljikovih hidratov, kofein in natrij, ki je eden izmed najpomembnejših elektrolitov.Poleg prave športne pijače so tudi energijske ploščice in geli pogosto ključnega pomena za hitro in lahk..
od 21.90 €
Brez DDV: od 20.00 €
6d Sports Nutrition Energy Nougat so lahko prebavljive energijske ploščice. Vsebujejo posebno matriko ogljikovih hidratov v razmerju 2:1 in natrij. Poleg prave športne pijače so tudi energijske ploščice in geli pogosto ključnega pomena za hitro in lahko prebavljivo oskrbo z energijo med vzdržlj..
od 9.52 € od 11.90 €
Brez DDV: od 8.69 €
Amacx Energy Oat Bar je idealen vir ogljikovih hidratov. Športna ploščica je sestavljena iz enostavnih in kompleksnih ogljikovih hidratov. Ta mešanica zagotavlja, da vaše telo postopoma absorbira hranila. Enostavni ogljikovi hidrati se hitro absorbirajo in zagotavljajo takojšen vir energije. Ko..
od 1.99 €
Brez DDV: od 1.82 €
Amacx Fast Bar je energijska ploščica iz različnih vrst ogljikovih hidratov, ki zagotavljajo pravo podporo med vadbo. Zaradi mehke konsistence je ta ploščica enostavna za uživanje in je idealna za med vadbo. Ploščica vsebuje 40 % mandljev in je naravno bogata z magnezijem, kalijem in kalcijem. Na vo..
od 1.69 €
Brez DDV: od 1.54 €
Amacx Protein Brownie je okusen prigrizek z visoko vsebnostjo beljakovin za pred ali po vadbi. Beljakovine podpirajo okrevanje mišic po vadbi in podpirajo vzdrževanje ali rast mišične mase. Brownie vsebuje 10,5 g kakovostnih beljakovin (koncentrat sirotkinih beljakovin, izolat mlečnih beljakovin, ka..
od 2.09 €
Brez DDV: od 1.91 €
Amacx Turbo Fruit je okusen sadni prigrizek, ki je sestavljen iz posebne matrike ogljikovih hidratov v razmerju 2:1. Mešanico ogljikovih hidratov sestavljata fruktoza in glukoza. Razmerje glukoze in fruktoze 2:1 zagotavlja hitro absorpcijo ogljikovih hidratov, kar omogoča hitro oskrbo z energij..
od 1.99 €
Brez DDV: od 1.82 €
Amacx Energy Oat Bar je idealen vir ogljikovih hidratov. Športna ploščica je sestavljena iz enostavnih in kompleksnih ogljikovih hidratov. Ta mešanica zagotavlja, da vaše telo postopoma absorbira hranila. Enostavni ogljikovi hidrati se hitro absorbirajo in zagotavljajo takojšen vir energije. Ko..
13.99 €
Brez DDV: 12.78 €
Blackfriars Flapjack je energijska ploščica iz ovsenih kosmičev, različnih oblivov (čokolada, jogurt, karamela, itd.) in različnih dodatkov (sadje, sadni džem, koščki čokolade, itd.). Vsebuje skrbno izbrane sestavine. Ploščice so pečene v pečici.Flapjacki oziroma energijske ploščice so izredno ..
od 1.59 €
Brez DDV: od 1.45 €
Prikazujem 1 do 12 od 19 (2 strani)