Menu
Your Cart

6d Sports Nutrition Protein Bar

6d Sports Nutrition proteinska ploščica
6d Sports Nutrition Protein Bar
  • Dobavljivost: Na zalogi
2.69 €
Brez DDV: 2.46 €

Razpoložljive možnosti


Regeneracija 19 g beljakovin 5 g vlaknin
3 g L-levcina Po vadbi Naravne arome

Proteinske ploščice so okusen in manj kaloričen prigrizek za potešitev želje po sladkem.

1
Proteinske ploščice so okusen in manj kaloričen prigrizek ali nadomestek obroka.
2
Odlična izbira za vse, ki uživajo premalo beljakovin.
3
Odlična in priročna izbira za kakovostno in zdravo malico na poti ali v službi.
4
Proteinska ploščica je odlična izbira za potešitev želje po sladkem.
5
Proteinske ploščice so odličen prigrizek po vadbi za povečanje vnosa beljakovin.
6
Beljakovine so pomembne za vzdrževanje in rast mišic.

6d Sports Nutrition Protein Bar je izredno kakovostna beljakovinska ploščica, ki vsebuje 19 g beljakovin iz posebne beljakovinske mešanice, ogljikove hidrate in visok odmerek L-levcina. 

Raziskave so pokazale, da je za čim večjo rast in regeneracijo mišic potreben odmerek 20 - 40 g beljakovin na obrok. Natančen odmerek beljakovin je odvisen od vsebnosti levcina v viru beljakovin. To je posledica dejstva, da ima levcin veliko večji učinek na sintezo mišičnih beljakovin kot katera koli druga aminokislina. Z dodajanjem dodatnega levcina lahko sintezo mišičnih beljakovin stimuliramo na višjo raven. Skupni odmerek beljakovin pa mora vsebovati vsaj 3 grame levcina, da lahko optimalno spodbudi rast in obnovo mišic. Izdelek 6d PROTEIN BAR je sestavljen iz beljakovinske mešanice koncentrata sirotkinih beljakovin, izolata sojinih beljakovin in izolata mlečnih beljakovin. Vse to so visokokakovostni viri beljakovin z visoko vsebnostjo levcina. Izbira te vrhunske beljakovinske mešanice in dodatek L-levcina sestavlja edinstveno beljakovinsko ploščico z 19 g beljakovin, vključno s 3 grami L-levcina.

Zahvaljujoč kakovostni beljakovinski mešanici in dodanimi ogljikovimi hidrati (~ 22 g OH na ploščico), je 6d PROTEIN BAR okusen in priročen prigrizek po vadbi. 6d PROTEIN BAR bo spodbujal sintezo beljakovin učinkoviteje kot katera koli druga beljakovinska ploščica. Čeprav veliko beljakovinskih ploščic vsebuje več beljakovin, te beljakovine pogosto izvirajo iz slabše beljakovinske mešanice z velikim deležem pšeničnih beljakovin ali kolagena, ki skoraj ne vsebujejo levcina.

Beljakovinsko ploščico lahko zaužijemo tudi kot nadomestek obroka.

Uporaba:

Zaužijte 1 beljakovinsko ploščico pred ali po vadbi. Zaužijete jo lahko tudi kot nadomestek obroka.

Sestavine:

Piškotek:

Beljakovinska mešanica 28% (koncentrat sirotkinih beljakovin (mleko), izolat sojinih beljakovin, izolat mlečnih beljakovin (mleko)), obliv z okusom mlečne čokolade 20% (sladkor, hidrogenirana palmova maščoba, kakav v prahu, sirotka v prahu (mleko), posneto mleko v prahu, emulgator: repični lecitin), sladilo (sorbitol), frukto-oligosaharidi,glicerol, kokosovo olje, glukoza, goveji kolagen, L-levcin, ekstrudirani žitni čips (rižev zdrob, pšenična moka (gluten), koruzni zdrob, sladkor, emulgator: mono - in digliceridi maščobnih kislin), posneto mleko v prahu, polidekstroza, sirotka v prahu (mleko), emulgator (repični lecitin, mono - in digliceridi maščobnih kislin), naravne arome, regulator kislosti (citronska kislina), sladilo (steviol glikozidi). Alergeni: glej odebeljeni tekst. Lahko vsebuje sledove arašidov in oreščkov.

Sestavine

na 100g

na ploščico (60g)

Energijska vrednost

395 kcal

237 kcal

Maščobe

14.8g

8.9g

Ogljikovi hidrati

36.2g

21.7g

od tega sladkorji

14.9g

8.9g

Beljakovine

31.6g

19g

Soli

0.30g

0.18g

Lastnosti
Pakiranje 12x60g
Namen Regeneracija
Čas uporabe Po vadbi, nadomestek obroka

Napišite mnenje

Prosimo prijavite se ali registrirajte za mnenje