Menu
Košarica

Santa Madre Slovenija

Santa Madre je blagovna znamka s športnimi dopolnili, ki je bila ustvarjena s strani ekipe strokovnjakov, kateri stremijo k razvoju in inovacijam. Pri ustvarjanju izdelkov so še posebno pozornost namenili trajnostnemu razvoju izdelkov in uporabi naravnih proizvodov, ki spoštujejo okolje. Njihovi izdelki so popolni tako za izboljšanje vzdržljivosti in zmogljivosti, kot tudi za podporo regeneraciji po treningu. Santa Madre nudi široko paleto izdelkov za kolesarjenje, triatlon, trail tek, tek, crossfit in drugo. So prehranski partnerji profesionalne kolesarkse ekipe Israel - PremierTech.
Santa Madre - Beta Alanine je prehransko dopolnilo, namenjeno povečanju zmogljivosti pri visoko intenzivni vadbi. Beta alanin je aminokislina, ki pomaga povečati mišične zaloge karnozina. Karnozin je dipeptid aminokislin beta alanina in histidina na intramuskularni ravni. Pri visoko intenzivni aktiv..
24.90 €
Brez DDV:22.74 €
Najnižja cena zadnjih 30 dni: 24.90 €
Santa Madre - Caffeinated Energy Jelly so izredno okusni energijski gumiji, ki se uporabljajo kot nadomestek gelov ali energijskih ploščic med vadbo. Priljubljeni so zaradi svoje mehke strukture, saj jih je zaradi lahke žvečljivosti izredno lahko zaužiti med vadbo. Energijski gumi vsebuje kar 37 g o..
od 2.70 €
Brez DDV:od 2.47 €
Najnižja cena zadnjih 30 dni: od 2.70 €
Santa Madre - Carbofuel je izredno napreden izotonični napitek, ki vsebuje posebno matriko ogljikovih hidratov in visok odmerek mineralnih soli. Carbofuel vsebuje matriko ogljikovih hidratov v razmerju 1:0,5. Odmerek vsebuje kar 45 g ogljikovih hidratov iz maltodekstrina, dekstroze in fruktoze.Carbo..
od 2.70 €
Brez DDV:od 2.47 €
Najnižja cena zadnjih 30 dni: od 2.70 €
Santa Madre - Creatine Monohydrate vsebuje 100% čisti kreatin monohidrat, ki velja za izredno priljubljeno prehransko dopolnilo med vzdržljivostnimi športniki in športi moči. Kreatin monohidrat dokazano prispeva k povečanju moči in zmogljivosti predvsem pri kratkih in visoko intenzivnih obremenitvah..
od 25.90 €
Brez DDV:od 23.65 €
Najnižja cena zadnjih 30 dni: od 25.90 €
Santa Madre - Electrolytes Drink so šumeče tablete za pripravo hidracijskega napitka z elektroliti. Elektrolite si lahko pripravimo pred, med ali po vadbi. Šumeča tableta vsebuje kar 413 mg natrija. Šumeče tablete ne vsebujejo ogljikovih hidratov in sladkorjev ter so povsem brez kalorij. Šumeče..
od 11.90 €
Brez DDV:od 10.87 €
Najnižja cena zadnjih 30 dni: od 11.90 €
Santa Madre - Energy Gel je inovativni in edinstveni energijski gel na trgu, ki ga sestavlja inovativna matrika ogljikovih hidratov v razmerju 1:0,5. Vsebuje 30 g ogljikovih hidratov iz maltodekstrina, fruktoze in dekstroze. Odlikuje  ga tekoča konsistenca in nizka gostota.  Energijski gel..
od 3.00 €
Brez DDV:od 2.74 €
Najnižja cena zadnjih 30 dni: od 3.00 €
Santa Madre - Energy Gel with Caffeine je inovativni in edinstveni energijski gel na trgu, ki ga sestavlja inovativna matrika ogljikovih hidratov v razmerju 1:0,5. Vsebuje 30 g ogljikovih hidratov iz maltodekstrina, fruktoze in dekstroze. Odlikuje  ga tekoča konsistenca in nizka gostota. &..
od 3.20 €
Brez DDV:od 2.92 €
Najnižja cena zadnjih 30 dni: od 3.20 €
Santa Madre - Energy Jelly so izredno okusni energijski gumiji, ki se uporabljajo kot nadomestek gelov ali energijskih ploščic med vadbo. Priljubljeni so zaradi svoje mehke strukture, saj jih je zaradi lahke žvečljivosti izredno lahko zaužiti med vadbo. Energijski gumi vsebuje kar 37 g ogljikovih hi..
od 2.60 €
Brez DDV:od 2.37 €
Najnižja cena zadnjih 30 dni: od 2.60 €
Santa Madre - Extra Light Drum 550ml je bidon za vodo ali pripravo izotoničnega napitka. Odlikuje ga ekstra nizka teža, in sicer tehta le 53 g in ergonomski dizajn, ki omogoča držanje bidona v eni roki tudi pri visoko intenzivnih aktivnostih. Narejen je iz polipropilena, ki je BPA-FREE. Ustnik je na..
5.90 €
Brez DDV:4.84 €
Najnižja cena zadnjih 30 dni: 5.90 €
Santa Madre - Isotonic Electrolyte Drink je okusen in osvežujoč izotonični napitek, namenjen uporabi pred, med in po vadbi. Vsebuje 15 g ogljikovih hidratov na odmerek in elektrolite. Čeprav je izotonični napitek bogat z mineralnimi soli, le-ta ne povzroča kariesa, kar je velika težava pri vzdržljiv..
od 1.90 €
Brez DDV:od 1.74 €
Najnižja cena zadnjih 30 dni: od 1.90 €
Santa Madre - Oatcake Bar so energijske ploščice iz ovsenih kosmičev brez glutena. Zaužijemo jih lahko v katerem koli delu dneva - pred, med, po vadbi ali kot nadomestek obroka. Ne vsebujejo glutena in palmovega olja ter so primerne tudi za vegetarijance. Ploščica vsebuje 37 do 40 g ogljikovih hidra..
od 2.90 €
Brez DDV:od 2.65 €
Najnižja cena zadnjih 30 dni: od 2.90 €
Santa Madre - Pure Amylopectin je prašek za pripravo napitka z ogljikovimi hidrati. Amilopketin je ogljikov hidrat, ki ne vsebuje glutena. Ekstrahiran je iz 100% voskastega koruznega škroba, ki ga odlikuje hitra prebavljivost in asimilacija. Zaužijemo ga lahko kadarkoli v času vadbe (pred, med ali p..
od 17.90 €
Brez DDV:od 16.35 €
Najnižja cena zadnjih 30 dni: od 17.90 €
Prikazujem 1 do 12 od 21 (2 strani)