Menu
Your Cart

Energijski geli za kolesarje in tekače

6d Sports Nutrition Energy Gel so energijski geli z visoko vsebnostjo ogljikovih hidratov iz glukoze in fruktoze v razmerju 2:1. Energijski geli vsebujejo še 200 mg natrija.Ogljikovi hidrati so najpomembnejši vir energije med intenzivno vadbo. Zaradi omejene zmogljivosti telesa za shranjevanje oglji..
od 14.50 €
Brez DDV: od 13.24 €
6d Sports Nutrition Energy Gel Caffeine so energijski geli, ki vsebujejo ogljikove hidrate za hitro oskrbo z energijo, natrij in kofein. Ogljikovi hidrati so najpomembnejši vir energije med intenzivno vadbo. Zaradi omejene zmogljivosti telesa za shranjevanje ogljikovih hidratov je priporočljivo..
od 14.50 €
Brez DDV: od 13.24 €
6d Sports Nutrition IsoGel so izotonični energijski geli, ki vsebujejo ogljikove hidrate z visoko molekulsko maso, ki omogočajo hitrejšo absorpcijo hranil v primerjavi z drugimi geli. Med vadbo pogosto ne upoštevamo kombiniranega pitja vode z energijskimi geli. Včasih preprosto pozabimo na pitj..
od 10.15 € od 14.50 €
Brez DDV: od 9.27 €
6d Sports Nutrition IsoGel + Caffeine so izotonični energijski geli, ki vsebujejo ogljikove hidrate z visoko molekulsko maso, ki omogočajo hitrejšo absorpcijo hranil v primerjavi z drugimi geli. Prav tako vsebujejo še 75 mg kofeina, ki prispeva k povečanju energije in koncentracije.Med vadbo po..
od 14.50 €
Brez DDV: od 13.24 €
HIGH5 Energy Gel Aqua je tekoč energijski gel, ki je razredčen z vodo, zato je njegova uporaba zelo preprosta. Priljubljen je posebej med tekači. Vsebuje 23 g ogljikovih hidratov, ki zagotovijo energijo med aktivnostjo in pripomorejo k boljši vzdržljivosti. Namenjen je uporabi med aktivnostjo, lahko..
od 1.69 €
Brez DDV: od 1.54 €
HIGH5 Energy Gel Aqua with Caffeine je zelo priljubljen med tekači, kolesarji in triatlonci zaradi hitre in enostavne uporabe ter odlične teksture. Energijski gel vsebuje 23 g ogljikovih hidratov iz maltodekstrina in 30 mg kofeina. Uporablja sem pred in med vadbo. Ogljikovi hidrati oskrbijo telo z e..
od 1.89 €
Brez DDV: od 1.73 €
Maurten Gel 100 je energijski gel, ki se popolnoma razlikuje od klasičnih energijskih gelov. Sestavlja ga posebna biopolimerna matrika. Energijski gel vsebuje posebno mešanico ogljikovih hidratov, ki jo sestavljata fruktoza in glukoza v razmerju 0.8:1. Inovativna hidratna matrika omogoča absorpcijo ..
od 3.39 €
Brez DDV: od 3.10 €
Maurten Gel 100 s kofeinom vsebuje 25 g ogljikovih hidratov in 100 mg kofeina za več energije in večjo zmogljivost. Energijski gel s kofeinom ne vsebuje umetnih barvil, arom in konzervansov. Primerni so tudi za vegane. Energijski gel vsebuje posebno matriko ogljikovih hidratov, ki omogoča hitre..
od 3.99 €
Brez DDV: od 3.64 €
Neversecond C30 Energy Gel so energijski geli, ki vsebujejo 30 g ogljikovih hidratov na gel iz posebne hidratne matrike AJ21. Posebno hidratno matriko sestavljata maltodekstrin in fruktoza v razmerju 2:1. Omenjena mešanica omogoča izredno hitro absorpcijo in lahko prebavljivost. Omogoča takojšnjo os..
od 3.00 €
Brez DDV: od 2.74 €
Neversecond C30 Energy Gel + Caffeine so energijski geli, ki vsebujejo 30 g ogljikovih hidratov na gel iz posebne hidratne matrike AJ21 in 75 mg kofeina. Posebno hidratno matriko sestavljata maltodekstrin in fruktoza v razmerju 2:1. Omenjena mešanica omogoča izredno hitro absorpcijo in lahko prebavl..
od 3.00 €
Brez DDV: od 2.74 €
SIS Beta Fuel Energy Chew so žvečljive energijske ploščice, ki zagotavljajo 46 g lahko in hitro prebavljivih ogljikovih hidratov. Izboljšano in znanstveno razvito hidratno matriko sestavljata maltodekstrin in fruktoza v razmerju 1:0,8. Nova hidratna matrika poskrbi za še hitrejšo in večjo absorpcijo..
od 2.80 €
Brez DDV: od 2.56 €
SIS GO Energy + Electrolyte Gel je energijski gel z elektroliti, ki zagotavlja hitro in učinkovito oskrbo z lahko prebavljivi ogljikovimi hidrati, ki ne bodo obremenili želodca. Maltodesktrin je kompleksen ogljikov hidrat, ki zagotavlja takojšno oskrbo z energijo. Se izredno hitro prebavi in ne obre..
od 1.50 € od 2.50 €
Brez DDV: od 1.37 €
Prikazujem 1 do 12 od 14 (2 strani)