Amacx in Team Visma | Lease a Bike - beyond victory

Kot prehranski partner ekipe Visma | Lease a Bike, Amacx tesno sodeluje z ekipo, da bi zagotovili najboljšo možno športno prehrano, ki bi kolesarjem pomagala optimizirati njihovo zmogljivost in doseči svoje cilje. 

Partnerstvo se deluje vzajemno, saj imata obe strani isto vizijo. Tako kot Team Visma | Lease a Bike vedno išče načine za izboljšanje svoje zmogljivosti, tudi Amacx prav tako nenehno izboljšuje svoje izdelke in optimizira prehranske potrebe športnikov. S sodelovanjem lahko delijo svoje znanje in strokovnost, da kolesarjem zagotovijo najboljše  možne izdelke in prehranska dopolnila.

Amacx Sports Nutrition je sodelovanju z nutricionistom Martijnom Redegeldom iz ekipe Visma | Lease a Bike dodatno izboljšal izdelke in jih maksimalno prilagodil individualnim potrebam kolesarjev. Od energijskih in beljakovinskih ploščic do hidracijskih in regeneracijskih izdelkov, Amacx ponuja široko paleto visokokakovostne športne prehrane, ki kolesarjem pomaga izboljšati njihovo zmogljivost in doseči zastavljene cilje.

Martijn Redegeld – nutricionist pri Team Visma | Lease a Bike

"Športni napitki, geli in ploščice so bili v bistvu zelo dobri, zdaj pa vsebujejo točno pravo sestavo za kolesarje, da dosežejo najvišjo zmogljivost."

Amacxova linija Turbo je nastala ravno kot rezultat komuniciranja s kolesarji o njihovih potrebah, tako glede energije, okusa in teksture kot tudi prebavljivosti, ki je ključnega pomena v profesionalnem kolesarstvu. Pri Amacxu se zavedajo, da dober okus ni zagvotovilo, da je izdelek kakovosten.